Sport

Căpitanul naționalei SUA, mesaj ironic după „ploaia” de vedete de la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami

Christian Pulisic, căpitanul naționalei SUA, a avut un mesaj ironic pentru vedetele prezente în număr mare la ultimul meci al lui Lionel Messi la Inter Miami.
06.09.2023 | 14:54
Capitanul nationalei SUA mesaj ironic dupa ploaia de vedete de la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami
Căpitanul naționalei SUA a lansat un mesaj ironic pentru vedetele prezente la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost integralist la Inter Miami și a oferit două pase decisive în victoria cu Los Angeles din etapa cu numărul 26 din Major League Socces (MLS). Vedetele americane au luat cu asalt stadionul BMO pentru duelul dintre Los Angeles și Inter Miami.

Căpitanul naționalei SUA, mesaj ironic după „ploaia” de vedete de la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami

Transferul lui Lionel Messi la Inter Miami a avut un impact uriaș asupra felului în care americanii privesc ceea ce europenii numesc fotbal. Numeroase vedete din Statele Unite au fost prezente la ultimul meci al lui Lionel Messi la Inter Miami, iar detaliul l-a iritat pe un fotbalist din naționala echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Christian Pulisic, cel mai sonor nume din naționala „The Yanks”, fotbalistul lui AC Milan, a distribuit pe rețelele de socializare o postare cu numele vedetelor care au fost prezente la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami.

„Să știe că sunt invitați și la meciurile echipei naționale a Statelor Unite”, a fost mesajul pe care Christian Pulisic l-a atașat postării. Fotbalistul cu 60 de selecții și 25 de goluri la naționala SUA le-a taxat astfel pe vedetele care s-au înghesuit la o nouă partidă a lui Messi în MLS.

ADVERTISEMENT

Vedetele s-au înghesuit la ultimul meci al lui Messi la Inter Miami

Gerard Butler, Leonardo DiCaprio, Tom Holland, Selena Gomez, LeBron James sau Prințul Harry și Meghan Markle au fost doar câteva dintre celebritățile prezente la meciul Los Angeles – Inter Miami, scor 1-3.

James Harden, dar și cântărețul Tyga au fost, de asemenea, prezenți în tribunele stadionului BMO. Inter Miami este neînvinsă de la venirea lui Lionel Messi. Cu starul argentinian pe teren, formația patronată de frații Mas și David Beckham a cucerit trofeul Cupei Ligilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Inter Miami și Lionel Messi sunt la un pas de al doilea trofeu. Formația antrenată de Gerardo ”Tata” Martino s-a calificat în finala U.S. Open Cup, unde o va înfrunta pe Houston Dynamo pe 28 septembrie.

Messi revine la naționala Argentinei

După parcursul formidabil de la Inter Miami, Lionel Messi revine la naționala Argentinei alături de care a câștigat Cupa Mondială la finalul anului trecut. Joi, 7 septembrie, în America de Sud încep calificările pentru Cupa Mondială din 2026.

ADVERTISEMENT

Septuplul Balon de Aur caută să o ducă pe Argentina la o nouă Cupa Mondială. Naționala lui Lionel Scaloni debutează vineri, 8 septembrie, ora 03:00 pe teren propriu în fața Ecuadorului. În celălalt meci din luna septembrie, campioana mondială evoluează în deplasare cu Bolivia.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1,57 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Inter Miami – Sporting Kansas City

ADVERTISEMENT