Sport

Căpitanul României, concluzii dure după meciul cu Israel: „Am jucat fricos. Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Nicolae Stanciu a dat cărțile pe față după remiza România - Israel 1-1 din preliminariile Euro 2024. Căpitanul „tricolorilor” a oferit concluzii dure după egalul de la București.
10.09.2023 | 00:12
Capitanul Romaniei concluzii dure dupa meciul cu Israel Am jucat fricos Meciul cu Kosovo a devenit vital
Nicușor Stanciu a tras concluzii dure după România - Israel 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Israel, scor 1-1 în etapa cu numărul 5 din preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” au deschis scorul prin Denis Alibec, însă au fost egalați în a doua repriză prin puștiul minune al lui Salzburg. Nicușor Stanciu a fost total nemulțumit de felul în care „tricolorii” au abordat repriza secundă.

Căpitanul României, concluzii dure după meciul cu Israel: „Am jucat fricos. Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Repriza secundă a fost la discreția naționalei lui Alon Hazan. Oaspeții au avut mai multe șanse de a marca, iar ocaziile au culminat cu bara lui Gloukh, care a fost aproape să reușească „dubla”. Nicușor Stanciu a avut un discurs dur și consideră că „tricolorii” au greșit abordarea în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

„Am jucat cu gândul la acești oameni (n.r. fani) și am făcut o prima repriză destul de bună în care am reușit să marcăm, dar după aspectul reprizei a doua nu cred că meritam să câștigăm.

Am jucat din nou destul de fricos, am început să cedăm teren involuntar, să încercăm să protejăm acest rezultat, dar un 1-0 este fragil și este dificil să duci o repriză doar încercând să te aperi.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Kosovo a devenit vital”

România rămâne pe locul secund în grupa I, la două puncte în spatele liderului Elveția și la un punct peste Israel. Marți, 12 septembrie, naționala lui Edi Iordănescu joacă tot pe Arena Națională cu Kosovo, care a smuls o remiză în meciul pe teren propriu cu Elveția.

„Trebuie să ne mulțumim cu un punct. Clasamentul nu se schimbă, dar meciul cu Kosovo a devenit vital pentru că prin jocul rezultatelor s-ar putea să cădem pe locul 3 dacă nu vom reuși să câștigăm. Astăzi am luat doar un punct, iar cu Kosovo avem nevoie de cele trei puncte. 

ADVERTISEMENT

Oricum ar fi fost rezultatul din meciul cu Elveția al kosovarilor, oricum veneau la fel și dacă pierdeau acel meci. Noi trebuie să ne gândim la noi. Mai avem două zile să ne gândim la acel meci, să fim proaspeți și este obligatoriu pentru noi să luăm cele trei puncte cu Kosovo. 

Cu siguranță că putem și am dovedit că putem să fim și răi. Avem momente în care trebuie să jucăm fotbal cu plăcere, cu bucurie. Din păcate, astăzi nu am făcut acest lucru în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

De-asta avem nevoie. Vom juca acasă și ar trebui să ne bucurăm mai mult de fotbal. Trebuie să fim mai buni la jocul cu mingea, când avem mingea”, au fost cuvintele lui Nicolae Stanciu.


  • 1.85 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor