Sport

România – Israel 1-1, în preliminariile Euro 2024! “Tricolorii” scapă victoria, dar și de înfrângere. Vezi clasamentul grupei

România - Israel 1-1, după un meci care putea merge în orice direcție. "Tricolorii" rămân pe 2 în grupă, lupta la calificare continuă
Romania  Israel 11 in preliminariile Euro 2024 Tricolorii scapa victoria dar si de infrangere Vezi clasamentul grupei
România - Israel se joacă pe Arena Națională.
ADVERTISEMENT
09-09-2023
20:29

Clasamentul grupei

09-09-2023
20:10

România - Israel 1-1 (Alibec 28 / Golukh 53)

Min. 90+5: Final. România a tremurat pe final, dar tricolorii rămân pe locul doi în grupa de calificare.

Min. 90+4: Răzvan Marin ratează ultima șansă a meciului. Șutul său, din afara careului, merge pe lângă poarta adversă.

Min. 88: Șansă mare pentru Israel! După o serie de pase în careul României, Kanichowsky trage la poartă, iar Moldovan respinge incredibil.

Min. 83: Adu Fani trage din marginea careului puțin peste transversala porții lui Moldovan.

Min. 78: Ratare uriașă a lui Pușcaș. Atacantul scapă pe contra-atac, ajunge în careu, dar trage slab și nu înscrie.

Min. 76: 49.123 sunt pe Arena Națională, la acest meci.

Min. 75: Bară! Glouk aleargă pe tot terenul, driblează defensiva lui Iordănescu și se aproprie de Moldovan, dar trage în bara laterală.

Min. 61: Alibec bate periculos o lovitură liberă, dar Glazer respinge.

Min. 53: GOL Israel! Stanciu greșește, iar Golukh reușește să îl învingă pe Moldovan.

Min. 42: Peretz trage tare, din afara careului, dar Moldovan este pe fază și respinge. Atacul gazdelor vânează balonul, dar Drăgușin prinde mingea și elimină pericolul.

Min. 32: Lavi trage tare, din interiorul careului, dar Burcă este atent și respunge.

Min. 30: Stanciu trage cu dreptul din afara careului, dar puțin pe lângă poarta oaspeților.

Min. 27: GOOOL România! Stanciu trage bine, dar balonul este respins la Glazer. Nu foarte departe pentru că Alibec este atent și înscrie.

Min. 21: Răzvan Marin centrează din lovitură liberă, mingea ajunge la Burcă, care trimite cu capul pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul.

România: Moldovan – Manea, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin, R. Marin – Sorescu, Stanciu, Coman – Alibec. Rezerve: Târnovanu, Aioani, Rațiu, Screciu, Cicâldău,  Pușcaș, Mihăilă, Hagi, Rus, Olaru, Moruțan, Camora. Selecționer: Edward Iordănescu.

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberg, Revivo – Peretz, Lavi, Gloukh – Jehezkel, Turgeman, Solomon. Rezerve: Peretz, Jarafi, Jaber, Lemkin, Safuri, Weissman, Kinda, Kanichowsky, Fani, Baribo, David, Davidzada. Selecționer: Alon Hazan 

lRomânia – Israel are loc sâmbătă, 9 septembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei 5 din grupa I a preliminariilor EURO 2024. “Tricolorii” au pornit cu dreptul, fiind neînvinşi în primele patru etape.

Unde se joacă meciul România – Israel, din preliminariile Euro 2024!

Confruntarea se va disputa pe Arena Naţională, iar FRF a anunţat că toate biletele sunt epuizate. Este cea mai mare asistenţă a anului pentru un meci al naţionalei României, care poate face un pas mare la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Naţionala României este pe locul doi în grupă, cu 8 puncte adunate în primele patru etape. Israel este principala contracandidată a “tricolorilor” şi este pe locul trei în grupă, cu un punct mai puţin.

Cine transmite la TV meciul România – Israel

După eşecul surprinzător al naţionalei din Kosovo cu Belarus, România şi Israel par să fie echipele care se bat pentru locul secund, care ne duce direct la Euro 2024. “Tricolorii” nu au mai jucat la un turneu final din 2016.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Israel nu a participat niciodată la un turneu final al Campionatului European de Fotbal. Meciul va fi condus de o brigadă din Slovenia, cu Slavko Vincic la centru. El va fi ajutat de asistenții Tomaz Klancnik şi Andraz Kovacic, iar rezervă va fi Matej Jug.

Meciul România – Israel din prelimnariile Euro 2024 va fi transmis în direct de Prima TV. Partida poate fi urmărită pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi informaţii din interiorul naţionalei.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din România – Kosovo

Selecţionerul Edi Iordănescu nu se va putea baza la această acţiune a echipei naţionale pe Dennis Man şi Vlad Chiricheş. Cei doi s-au accidentat la echipele de club şi vor rata meciurile cu Israel şi Kosovo.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Valentin Mihăilă a acuzat o contractură la antrenamente, în timp ce Florinel Coman s-a antrenat normal în ultimele zile, după ce a avut şi el probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece de Israel, naţionala României se va desprinde la patru puncte de adversară, înaintea meciului cu naţionala din Kosovo, care va avea loc marţi, tot pe Arena Naţională.

La casele de pariuri, “tricolorii” sunt favoriţi, cu o cotă de 2,02 la victorie. Egalul este cotat cu 3,40, în timp ce un eventual succes al oaspeţilor are cota 3,90.

ADVERTISEMENT