News

Carambol cu 4 mașini implicate pe Centura Bucureștiului. Traficul este blocat

Un carambol cu 4 mașini implicate a fost raportat sâmbătă seara în zona localității Glina, județul Ilfov. În urma evenimentului, circulația pe Centura Bucureștiului este blocată.
25.12.2021 | 18:27
Carambol cu 4 masini implicate pe Centura Bucurestiului Traficul este blocat
ADVERTISEMENT

Accidente foarte multe în prima zi de Crăciun în România. Circulaţia este blocată, sâmbătă, pe Centura Capitalei, după ce 4 maşini au fost implicate într-un accident rutier.

Din primele informații, o persoană a fost rănită. Leziunile sunt unele ușoare, conform datelor furnizate de Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Circulație blocată pe Centura Bucureștiului. Carambol cu 4 mașini implicate

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, circulația este blocată pe Centura Capitalei, în zona localității Glina din județul Ilfov.

Din primele informații, patru autovehicule au fost implicate în accident. În urma impactului a rezultat o victimă, cu leziuni ușoare din primele verificări.

ADVERTISEMENT

Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DNCB, în localitatea Glina, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 4 autoturisme. În urma impactului a rezultat o victimă, cu leziuni ușoare din primele verificări.

ADVERTISEMENT

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 40 de minute”, se arată în comunicat.

Infotrafic: accident în Alba, soldat cu 4 răniți

Sâmbătă după amiază, un grav accident s-a petrecut și în județul Alba. O coliziune între două autovehicule a dus la rănirea a 4 persoane.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 14B, în zona localității Cistei, județul Alba, s-a produs o coliziune frontală între 2 autovehicule, impact care a dus la rănirea a 4 persoane, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale necesare.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, anunță Poliția Română.

Prima zi de Crăciun a fost una dominată de mai multe accidente tragice pe șoselele din țară. Un pieton a murit, mai multe persoane sunt grav rănite. O mașină a fost cuprinsă de flăcări, iar mai mulți șoferi s-au urcat băuți la volan. Detalii, AICI.

ADVERTISEMENT