News

Carambol cu opt mașini pe Valea Oltului. Cinci autoturisme și trei TIR-uri s-au lovit în plin. Video

Opt mașini s-au ciocnit pe Valea Oltului. Este vorba despre cinci autoturisme și trei TIR-uri.
24.05.2021 | 13:44
Carambol cu opt masini pe Valea Oltului Cinci autoturisme si trei TIRuri sau lovit in plin Video
ADVERTISEMENT

Un accident rutier s-a produs în localitatea Câineni, pe Valea Oltului. Cinci autoturisme și trei TIR-uri s-au lovit în plin, dar, din fericire, nu au existat victime.

Cinci oameni aflați în mașinile implicate în accident au suferit atacuri de panică, dar aceștia nu au avut nevoie să fie transportați la spital, starea lor fiind una bună. Aceștia s-au speriat în urma carambolului de pe Valea Oltului.

ADVERTISEMENT

Două victime au suferit leziuni ușoare, însă acestea au refuzat să fie transportate la o unitate medicală, mai transmite IPJ Vâlcea, potrivit Gazeta de Sud.

„Două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, acestea refuzând transportul la o unitate spitalicească”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

ADVERTISEMENT

Accident cu opt mașini pe Valea Oltului

Traficul rutier a fost oprit din cauza acestui accident de pe Valea Oltului, mai multe ore, pentru că mașinile lovite împiedicau complet trecerea altor autovehicule.

„În urmă cu puțin timp polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident ce a avut loc pe D.N.7 la Câineni.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, pe D.N.7. la km 237+400m, în comuna Câineni a avut loc un accident rutier în care sunt implicate 5 autoturisme și 3 autocamioane.

Traficul rutier este blocat total. Politiștii efectuează cercetarea la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Cine este vinovat de provocarea accidentului

Vinovat de producerea acestui accident ar fi un autovehicul care a vrut să facă o depășire neregulamentară. Acesta este un autoturism înscris în Hunedoara, care venea înspre Vâlcea.

Accidentele de pe Valea Oltului se țin lanț. Acest drum este unul foarte periculos, în care o mulțime de oameni și-au pierdut viața. La începutul anului 2020, pe Valea Oltului a fost un accident în care un autocar cu 43 de persoane și o mașină au fost lovite în plin de remorca unui TIR.

Tot pe Valea Oltului o persoană a murit în anul 2019, după un accident rutier între localitățile Boița și Lăzărești.

Alt accident groaznic a avut loc în vara anului 2020, când o ambulanță s-a lovit de o camionetă, după ce a încercat să depășească un TIR. Atunci au fost șase victime, dintre care două încarcerate.

ADVERTISEMENT
Tags: