Sport

Care a fost ghinionul carierei pentru Corneliu Papură: “A fost nemeritat”

Sorin Cârțu a vorbit despre ghinionul carierei pentru Corneliu Papură, spunând că fostul tehnician al Universității Craiova merita mai mult.
23.09.2023 | 13:30
Care a fost ghinionul carierei pentru Corneliu Papura A fost nemeritat
Care a fost ghinionul carierei pentru Corneliu Papură. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Universității Craiova a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ghinionul carierei lui Corneliu Papură, despre care a spus că a fost într-un meci cu AEK Atena, scor 1-1.

Care a fost ghinionul carierei pentru Corneliu Papură

Sorin Cârțu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre ghinionul carierei pentru Corneliu Papură: A mai fost în poziții din astea Papură, n-au fost probleme, a dus echipa, el știe ce e de făcut.

ADVERTISEMENT

Dacă are rezultate, de ce să nu rămână. El e apreciat mult de Mihai, în situația în care va avea rezultate poate primi mai mult credit, dar nu e întâmplătoare alegerea lui.

Papură ar fi primit mai multă recunoaștere la Craiova, dacă ar fi reușit să câștige meciul cu AEK Atena, unde a avut mult ghinion, pentru că grecii nu meritau să se califice mai departe”.

ADVERTISEMENT

„Putea să explodeze Papură atunci!”

„A dominat toată partida, am luat bătaie cu 2-0 la Craiova și când am mers la Atena a fost un 1-1 total nemeritat pentru noi. O calificare la momentul acela l-ar fi ajutat mult pe Corneliu, ar fi primit mult credit.

Are posibilități să se exprime bine. Antrenorul se exprimă bine dacă e ajutat de echipă, de jucători. Dacă se califica, antrenorul Papură exploda, era un mare declic pentru el”, a continuat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Merita la acea partidă, la modul cum a abordat meciul, să se califice. A fost și un parcurs destul de bun până atunci, au fost calificări cu Sabail și cu o echipă din Ungaria.

Papură e bun, poate să facă ce l-a pus Mihai în momentul de față. Poate să facă și poate să o facă pentru mult timp”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Marele GHINION al carierei pentru Corneliu Papura | DEZVALUIREA lui Sorin Cartu

ADVERTISEMENT