Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Care a fost rolul cheie al lui Răzvan Burleanu în calificarea României la EURO 2024: “S-a văzut influența la UEFA”

Răzvan Burleanu își poate trece în cont prima calificare a naționalei de seniori la un turneu final. Președintele FRF a fost lăudat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.
19.11.2023 | 12:25
Care a fost rolul cheie al lui Razvan Burleanu in calificarea Romaniei la EURO 2024 Sa vazut influenta la UEFA
Care a fost ROLUL CHEIE al lui Razvan Burleanu in CALIFICAREA Romaniei la EURO 2024. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România merge la Euro 2024 după o campanie aproape perfectă. Fără înfrângere în grupă, formația lui Edi Iordănescu are șansa să termine calificările pe prima poziție în clasament. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost la înălțime pe toată durata procesului de calificare.

Răzvan Burleanu, un președinte fericit

“Ce se întâmplă cu președintele? Răzvan Burleanu este unul din marii artizani ai acestei calificări. În primul rând pentru că e respectat. Ar fi culmea să nu lăudăm oamenii, eu îl laud pentru că a făcut lucruri bune pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

De la regula U21, care e o regulă fantastică, până la această calificare care vine în mandatul lui. Și e rodul muncii și a gândirii lui, un om echilibrat. A fost un moment de cumpănă în care naționala nu a arătat bine, Edi nu a arătat bine.

Burleanu a venit și a spus că are încredere și că merge mai departe cu Edi Iordănescu. Exista posibilitatea ca alți președinți de Federație să încerce altceva, pentru că nu prea se vedeau muguri după Liga Națiunilor”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Federația a crezut în Edi Iordănescu

România ocupă primul loc în grupă cu 19 puncte în 9 partide jucate. Elevii lui Edi Iordănescu nu au pierdut niciun meci în această campanie și se luptă pentru prima poziție cu Elveția, pe Național Arena. Din punct de vedere al organizării, lucrurile au mers ceas, iar arbitrajele au fost imparțiale la toate partidele.

“Răzvan Burleanu a dovedit constanță, că se ține de plan, a dovedit strategie și a dovedit viziune. Îl laud. Ce, mai nou ne e rușine sau ne e frică să lăudăm pe oameni? Ne e frică să lăudăm pe oameni pentru că alții îl critică?

ADVERTISEMENT

În primul rând, pe Burleanu cuvântul aceasta îl caracterizează, echilibrul. Nu o fi el cel mai plăcut om în presă, dar e un om echilibrat. Influența lui la UEFA e importantă. Arbitrajele au fost impecabile”, a completat Horia Ivanovici.

“Ai spus-o tu, nu am spus-o eu. E mare lucru. Tu l-ai lăudat tot timpul pe președinte, cred că ai o relație cu el pe care nu o știu eu. Sunt lucruri de management, lucruri moderne, e mare lucru să știi lucrurile astea. Nu ar fi corect să îl laud eu că după ar zice lumea că ar fi un interes.

ADVERTISEMENT

Dacă pierdeam aseară era de vină Burleanu? Mulțumesc frumos, nu mai îmi trebuie nimic. Ești un om mai mult decât echilibrat și rațional. Spune ceva și de Kyros Vassaras, nu doar de Burleanu, te rog eu frumos. Este o bucurie mare. Am vorbit noi ieri dimineață și am spus că ne calificăm. Hai România!”, a declarat Mihai Stoichiță pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Burleanu a pus umarul la calificarea Romaniei

ADVERTISEMENT