Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rămâne Edi Iordănescu la națională? Horia Ivanovici și Cristi Coste, dezvăluiri șoc din culise: „Și copiii la școală au fost afectați de critici”

Rămâne Edi Iordănescu la naționala? Este întrebarea care se pune după calificarea României la Euro 2024. Dezvăluiri de culise la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
19.11.2023 | 11:39
Ramane Edi Iordanescu la nationala Horia Ivanovici si Cristi Coste dezvaluiri soc din culise Si copiii la scoala au fost afectati de critici
Rămâne Edi Iordanescu la națională? Horia Ivanovici și Cristi Coste, dezvăluiri șoc din culise: „Și copiii la școală au fost afectați de critici”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024, acolo unde va fi condusă de omul care ne-a dus la turneul final, Edi Iordănescu. Contractul selecționerului e valabil până la finalul campaniei de calificare, dar se prelungește automat pentru competiția din Germania. Cine va sta însă pe bancă în preliminariile lui World Cup 2026?

Rămâne Edi Iordănescu la națională? Dezvăluiri șoc din culise: „Și copiii la școală au fost afectați de critici”

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici și Cristi Coste au dezbătut situația lui Edi Iordănescu. În ciuda performanței magnifice de a ne califica la Campionatul European, selecționerul nu e singur că va rămâne să ne ducă și la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „În mod normal, lui Edi Iordănescu i se prelungește contractul pentru încă doi ani, nu? Indiferent că au fost niște discuții de genul ‘Domne, nu mai continui chiar dacă mă calific’. Pentru că eu îl văd pe Edi Iordănescu și în preliminarii. Eu știu că e o clauză care îi prelungește automat contractul în caz de atingerea obiectivului”.

Cristi Coste: „Eu știu că Edi Iordănescu are contract până la finalul acestor preliminarii, iar contractul se prelungește automat în caz de calificare pentru turneul final. Clauza de care spui tu e la latitudinea FRF, dacă e mulțumită, să îi prelungească contractul. Dar, până la urmă, e o chestie mutual valabilă”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „E o cheste tehnică deja. Eu am vorbit și aseară cu președintele FRF Răzvan Burleanu, care are încredere totală în Edi Iordănescu, și eu cred că șansele sunt de 99% să meargă mai departe cu Edi Iordănescu și în preliminariile Campionatului Mondial. Poate doar să nu vrea Edi, dar nu cred. E păcat să nu culegi acum roadele pentru preliminariile următoare. Grupul l-ai format”.

Cristi Coste: „La cum îl cunosc eu pe Edi Iordănescu, ia în calcul și varianta de a pleca după turneul final. Eu știu prin ce a trecut el și staff-ul în această campanie. Obiectivul era ‘100% ducem echipa la Euro, iar după Euro plecăm’. Asta acum vreo lună de zile, nu neapărat după remiza cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Edi vrea să ajungă în vârf, vrea să ajungă la o performanță, dar tot stresul pe care l-a adunat el și toată familia, inclusiv frații, copiii la școală, a trăit într-un mare stres în aceste luni. Dacă naționala juca urât, inclusiv copiii la școală ‘Iar nu a jucat nimic…’. Sunt râcile acelea între puști, care nu au căzut deloc bine în familia Iordănescu, inclusiv tatăl lui Edi”.

„Dacă era lăsat de Becali, FCSB ajungea unde a ajuns naționala”

Horia Ivanovici: „A, deci colegii făceau mișto de copiii lui Edi. ‘Iar nu jucăm bă nimic? Ce face tac-tu acolo?’”.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste: „Exact. Iar Edi le-a dus pe toate astea fără să le spună nimănui. Cred că și Robert Niță a zis acum vreo două luni că are informații cum că indiferent de ce se va întâmpla, după Euro, Edi va pleca. Nu știu dacă ce a trăit Edi aseară i-ar putea schimba decizia, care era luată acum vreo două luni.

A trăit ceva emoționant. A fost mândru. A fost aplaudat de ziariști la ieșirea din sala de conferință. L-am văzut pentru prima dată pe Edi dându-i lacrimile. Nu i-au dat lacrimile când au venit jucătorii și au cântat împreună, dar i-au dat lacrimile când a fost aplaudat de masa de ziariști. Mulți dintre ei, probabil, contestatari ai selecționerului Edi Iordănescu, pentru că văd acum pe site-uri oameni care fac parte din categoria ‘M-ai învins, Rodioane’.

Au fost mulți oameni care n-au crezut în această națională. Eu am fost printre ceilalți, puținii care au crezut că vom ajunge acolo, pentru că îl știu pe Edi. Edi Iordănescu ajungea cu FCSB unde a ajuns cu naționala, adică lua titlul, dacă era lăsat de Becali”.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

RAMANE Edi Iordanescu la nationala? Horia Ivanovici si Cristi Coste, DEZVALUIRI SOC din CULISE

ADVERTISEMENT