Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Poza anului! Edi Iordănescu și legătura divină de la finalul meciului. Ne-am calificat! Amin!

Credința și fotbalul merg mână în mână în familia Iordănescu. Atât tatăl, cât și fiul, au mulțumit divinității la fiecare succes pe banca naționalei.
19.11.2023 | 11:55
Poza anului Edi Iordanescu si legatura divina de la finalul meciului Neam calificat Amin
POZA ANULUI Edi Iordanescu si LEGATURA DIVINA de la FINALUL MECIULUI. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu și Ianis Hagi au reușit împreună să ducă naționala României la Euro 2024. “Tricolorii” au învins Israelul cu scorul de 2-1 și au dat drumul la petrecere. Pușcaș și Hagi au marcat golurile decisive care au trimis România la turneul final.

România merge la Euro 2024!

“Ianis Hagi s-a bucurat exact cum o făcea în 2019. L-am văzut și acolo, l-am văzut și acum. Un jucător mult mai matur. Și-a dat jos pantalonii pentru că el fusese la schimbare. Sunt niște imagini în care merge spre galeria României.

ADVERTISEMENT

Sare în spatele lui Răzvan Marin, apoi sare în spatele lui Alibec. Toți 3, uitați, aici este cu Drăgușin. Drăgușin în 2019 era la primavera, acum e calificat la turneul final. Probabil cel mai tare produs de export al fotbalului românesc.

Deși el e exportat în Italia, dar ce se aude cu Premier League nu e doar un zvon de preză. Ianis Hagi care după ce a venit la hotel a avut parte de o primire suprinzătoare. Au fost și cei doi frați ai lui Edi Iordănescu, l-au așteptat și s-au filmat cu Ianis.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost la București, a avut mari emoții. Știu că l-a sunat Mihai Stoichiță din vestiar și l-a felicitat pe Iordănescu, după care l-a dat pe Edi la telefon. Au vorbit de pe telefonul lui Stoichiță. Edi Iordănescu mult mai liniștit, normal până la urmă, obiectiv îndeplinit. Este o imagine în care se fluieră finalul meciului”, a spus Cristi Coste.

Iordănescu și-a îndeplinit obiectivul

Edi Iordănescu a reușit cea mai importantă performanță din cariera sa de antrenor. Imediat după meci, acesta s-a închinat divinității și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru șansa pe care i-a oferit-o. Selecționerul României a calificat naționala la Euro 2024 și se luptă pentru locul 1 cu Elveția în ultima etapă, la București.

ADVERTISEMENT

“Iată imaginea. Este fix secunda în care se fluieră finalul meciului, Este o imagine surprinsă de colegul nostru Daniel Șendre. Asta este poza calificării. O captură marca FANATIK. Aceasta este secunda în care se aude fluierul final, suntem calificați.

Iar Edi Iordănescu se uită în sus spre divinitate, se știe că sunt foarte credincioși. Se uită în sus și își face o cruce mare, cu toată fericirea, o fericire divină pe chip. Cred că asta este, dacă vrei, poza serii, poza campaniei, poza simbol a întregii calificări”, a spus Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

“Edi Iordănescu se închină, iar Denis Alibec și ceilalți merg spre grupul de suporteri. Ca o comparație, precedenta performanță a lui Edi Iordănescu a fost titlul cu CFR. L-a câștigat matematic după un meci la Botoșani, gol Burcă. Și atunci Edi Iordănescu a plecat repede de pe teren, s-a dus în vestiar și s-a închinat după acel rezultat. Este modul lui de a îi mulțumi lui Dumnezeu”, a completat Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Edi Iordanescu a multumit divinitatii

ADVERTISEMENT