Life

Care au fost marile iubiri ale regretatei Rona Hartner. Cântăreața a divorțat de două ori

Cine au fost bărbații cu care regretata Rona Hartner a avut relații amoroase. Îndrăgita artistă a divorțat de două ori.
23.11.2023 | 14:40
Care au fost marile iubiri ale regretatei Rona Hartner Cantareata a divortat de doua ori
Cine au fost bărbații cu care regretata Rona Hartner a avut relații amoroase. Îndrăgita artistă a divorțat de două ori. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Care au fost marile iubiri ale regretatei Rona Hartner, care a încetat din viață în cursul zilei de joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Cântăreața a divorțat de două ori, dar nu și-a pierdut speranța că-și va găsi sufletul pereche.

Cine au fost bărbații cu care regretata Rona Hartner a avut relații amoroase. Îndrăgita artistă a divorțat de două ori

Cine au fost bărbații cu care regretata Rona Hartner a avut relații amoroase. Îndrăgita artistă a divorțat de două ori. Are o fiică, Rita Sumalya, din primul mariaj, care în momentul de față are 15 ani și este pasionată de make-up și jazz.

ADVERTISEMENT

Solista a devenit mamă la scurtă vreme după ce i-a jurat credință lui Rocco Sedano pe care l-a cunoscut în 2007. Din păcate, mariajul cu bărbatul de origine franceză nu a durat foarte mult, însă au păstrat legătura de dragul copilului pe care îl au împreună.

Divorțul s-a produs în anul 2009 și o perioadă lungă regretata actriță s-a concentrat pe creșterea fiicei sale și pe carieră. S-a stabilit în Franța ca adolescenta să aibă o relație echilibrată și normală cu ambii părinți.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu pot spune că rămân în ţară pe termen nelimitat pentru că fata mea are un tată francez şi nu pot s-o aduc definitiv în ţară. Se înţelege foarte bine cu tatăl ei şi nu vreau să îi despart.

El este de acord cu anumite perioade de 4-5 luni în care eu plec; aranjez mereu să o poată vedea sau să vină să stea şi el cu ea. E foarte importantă relaţia cu tatăl ei. Tatăl înseamnă deschiderea către lume, iar mama tot ce este mai intim ca viitoare femeie ce va fi.

ADVERTISEMENT

Suntem importanţi amândoi. Nu vreau să îl tratez ca şi cum nu există. Nu ar fi corect faţă de ei”, spunea Rona Hartner la scurt timp după divorțul de tatăl fiicei sale, conform wowbiz.ro.

Rona Hartner și mariajul cu al doilea soț

Rona Hartner a dezvăluit la un moment dat că a pus capăt căsniciei cu primul soț pentru că Rocco Sedano era gelos și pentru că a refuzat să se căsătorească religios cu ea. Dansatorul argentinian are o relație specială cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Înainte de al doilea mariaj regretata cântăreață s-a focusat pe carieră, apoi l-a întâlnit pe Herve Camilleri cu care a fost căsătorită aproximativ 2 ani. După semnarea actelor de divorț vedeta spunea că a fost măritată „cu întunericul”.

Cei doi au divorțat la începutul anului 2021, Rona Hartner precizând în repetate rânduri că bărbatul a încercat să o izoleze de restul lumii. Din păcate, certurile dintre ei erau foarte dese și au depășit 50 într-un singur an.

„M-a îndepărtat de toată lumea, inclusiv de fata mea. Proiectul lui, el, tot ceea ce era, devenise prioritar. Eu am trecut pe planul doi și chiar mult mai departe. Persoana respectivă, cu care am fost căsătorită, avea un spirit zizanie în care se certa din absolut nimic.

Începeau toate certurile vineri, când trebuia să am weekendul pentru fata mea. De vineri până duminică era coșmar”, spunea regretata actriță la un moment dat în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT