ADVERTISEMENT
News

Care e poziția preferată a lui Orban? Glume sexuale la dezbaterile despre buget. Video

Autor: Robert Cristea | 02.03.2021 | 22:03
Care e poziția preferată a lui Orban? Glume sexuale la dezbaterile despre buget. Video
Care e poziția preferată a lui Orban? Glume sexuale la dezbaterile despre buget. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Maratonul discuțiilor pe tema bugetului de stat a trezit glume sexuale între Ludovic Orban și câțiva membri PSD.

ADVERTISEMENT

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marţi, în Parlament în forma aprobată de Guvern. Epuizați de atâtea dezbateri, parlamentarii au continuat circul caraghios și au ajuns să facă glume cu tentă sexuală (căci unii dintre ei cred că sunt plătiți doar ca să ne distreze).

Schimbul de replici cu conotații sexuale din Parlament s-a derulat inițial între un deputat PSD și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Marian Mina, finul fostului senator Niculae Bădălău, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament. Orban i-a ținut jocul și glumele sexuale au continuat.

Orban și doi deputați PSD „în călduri” în Parlament. Glume pe tema unei poziții sexuale

Scenele care ar fi trebuit să aibă loc într-o bodegă (nu în Parlament) s-au derulat când Ludovic Orban l-a întrebat pe debutatul Marian Mina dacă prezintă amendamentul de la „poziția 69”. Acesta a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistați, 69 este, da.”

ADVERTISEMENT

Glumele au continuat, iar după ce a fost respins amendamentul, Ludovic Orban a dezvoltat aluziile sexuale.  „Cunoașteți poziția, cunoașteți poziția. De fapt, nu știu dacă o cunoașteți”, a precizat fostul premier.

Romeo Lungu: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”

Deputatul PSD, Lungu Romeo Daniel a citit un alt amedament, de la o poziție similară, la altă anexă a bugetului și a precizat: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. 

ADVERTISEMENT

După această intervenție, deputatul PNL, Gabriel Andronache, le-a cerut colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, conform Digi24.

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marţi, în Parlament în forma aprobată de Guvern. Social-democraţii au acuzat coaliţia de guvernare că a instaurat „dictatura bugetară.” În favoarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 au votat 234 de deputaţi şi senatori, iar 170 de parlamentari au votat împotrivă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!