Life

Care este, de fapt, numele complet al soţiei lui George Simion. Are două prenume deosebite

Ilinca a devenit oficial doamna Simion pe 27 august, însă puțini sunt cei care îi cunoscut numele complet al proaspetei soții a liderului AUR. Tânără are două prenume cu semnificație deosebită.
27.08.2022 | 14:55
Care este de fapt numele complet al sotiei lui George Simion Are doua prenume deosebite
Ce semnifică numele soției lui George Simion. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion s-a transformat rapid în evenimentul anului. Pe 27 august, liderul AUR și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, într-un cadru de vis și cu zeci de mii de invitați. Relația cu Ilinca a făcut-o publică abia anul trecut, atunci când a anunțat și căsătoria, astfel că despre tânără nu se știu foarte multe lucruri.

Care este numele complet al soției lui George Simion. Tânără are două prenume speciale

Ilinca Valentina Munteanu, acesta este numele complet al celei care pe 27 august 2022 a devenit oficial soția lui George Simion. Liderul AUR a organizat o nuntă ca în povești pentru aleasa inimii sale, având zeci de mii de invitați, evenimentul pare, mai degrabă, un festival.

ADVERTISEMENT

Mult timp, politicianul a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor pe Ilinca. Și-a făcut relația publică printr-o imagine surprinsă în fața unei biserici în luna mai a anului trecut. Tot atunci, a anunțat că are intenții serioase cu tânără în vârstă de 24 de ani.

A dezvăluit despre ea că este absolventă de Drept, că preferă să stea departe de politică și că, împreună, își doresc să aibă mulți copii.

ADVERTISEMENT

Numele pe care le poartă frumoasa soție a lui George Simion au o semnificație aparte. Ilinca, un prenume rar întâlnit în România, este de origine ebraică și provine dintr-un nume biblic care se traduce drept răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunile și necesitățile oamenilor.

Totodată, Valentina este un nume despre care se spune că a fost popular în zona Transilvaniei încă din timpuri străvechi și este asociat cu prenumele de Valeriu și Valeria.

ADVERTISEMENT

Își are rădăcinile în cuvintele în limba latină valere, ce înseamnă curajos sau puternic, și valens, care se traduce prin plin de forță.

Cu toate acestea, numele Valentina nu poate fi asociat în mod direct cu aceste cuvinte, astfel că specialiștii presupun că semnificația acestuia este de sănătoasă sau valoroasă.

ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca Munteanu, ținute deosebite la nuntă

George Simion a afirmat încă de la început faptul că își dorește o nuntă tradițională și cei care vor să ia parte la eveniment trebuie să respecte un criteriu clar, să fie îmbrăcați în port popular.

Liderul AUR și soția lui au atras toate privirile atunci când au apărut pe câmpul de la Măciuca. Oamenii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut ținutele celor doi îndrăgostiți. 

Mirele a purtat un costum vechi de un secol, în timp ce mireasa s-a remarcat printr-o rochie superbă, făcută special pentru ea, la comandă. Creația are o trenă de doi metri și este decorată cu aceleași motive tradiționale care se regăsesc și pe costumul soțului său.

 

ADVERTISEMENT