Life

Care este lista completă a concurenților de la Te cunosc de undeva. Apariții surpriză în noul sezon

Care este lista completă a concurenților de la Te cunosc de undeva din sezonul cu numărul 19. Vor fi apariții surpriză în noul sezon.
13.03.2023 | 15:26
Care este lista completa a concurentilor de la Te cunosc de undeva Aparitii surpriza in noul sezon
Care este lista completă a concurenților de la Te cunosc de undeva. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Care este lista completă a concurenților de la Te cunosc de undeva pentru cel mai nou sezon al acestei emisiuni. Vor apărea multe vedete, iar unele dintre apariții sunt unele surpriză. Filmările pentru cele 19 lea sezon au început, chiar dacă nu se știe când va apărea pe post.

Care este lista completă a concurenților de la Te cunosc de undeva

Fanii sunt foarte curioși să vadă care sunt cele opt echipe care vor participa în cel mai nou sezon al acestei emisiuni, iar aparițiile sunt unele surpriză, după cum susține unica.ro.

ADVERTISEMENT

Deja s-a aflat cu câteva luni înainte de apariția noului sezon cine sunt vedetele care vor apărea la Antena 1, dar și cine o să fie jurații.

Dacă în ceea ce privește juriul de la Te cunosc de undeva nu există surprize, nu același lucru se poate spune despre concurenți.

ADVERTISEMENT

Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan vor continua să jurizeze prestațiile concurenților de la Te cunosc de undeva. De asemenea, în noul sezon vor fi tot prezentatorii de anul trecut, adică Pepe și Alina Pușcaș.

Lista completă a concurenților s-a aflat, iar de această dată este vorba despre niște nume foarte sonore. Iată care sunt cele opt echipe de la celebra emisiune Te cunosc de undeva de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Câștigătorii de anul trecut revin pe scenă

Emilian și WRS au câștigat sezonul 18 și au plecat acasă cu un premiu de 15000 de euro, pe care au decis însă să-l doneze unei familii nevoiașe.

ADVERTISEMENT

Aceștia revin cu forțe proaspete și vor să învingă din nou. Damian Drăghici a mai apărut și el pe scena de la Te cunosc de undeva în 2022.

Și CRBL a mai participat la această emisiune, fiind primul câștigător de la Te cunosc de undeva, în anul 2014. Iar Pepe spunea că urmează un sezon de excepție.

„Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie!

Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a mărturisit Pepe, despre sezonul 19 al emisiunii.

ADVERTISEMENT