Life

Cine îi ține locul Andreei Bălan în juriul de la Te cunosc de undeva în marea finală. Este un personaj celebru

Andreea Bălan este plecată în America Express, motiv pentru care producătorii show-ului Te cunosc de undeva s-au văzut nevoiți să caute un înlocuitor.
06.07.2022 | 13:31
Cine ii tine locul Andreei Balan in juriul de la Te cunosc de undeva in marea finala Este un personaj celebru
Andreea Bălan, înlocuită în finala Te cunosc de undeva. Ce vedetă a acceptat provocarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu va fi prezentă la masa juriului în marea finală a emisiunii de la Antena 1, dar scaunul ei nu va rămâne gol. Acum s-a aflat cine îi ține locul artistei, producătorii menționând că este un personaj celebru.

Andreea Bălan, înlocuită în finala Te cunosc de undeva. Ce vedetă a acceptat provocarea

Andreea Bălan a anunțat de ceva vreme că nu va fi prezentă în marea finală Te cunosc de undeva, sezonul 17, pentru că a acceptat să plece în America Express. Cântăreața este însoțită de colega sa de scenă, Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Iată că acum a venit momentul ca telespectatorii să afle cine este vedeta care o va înlocui pe blondină. Potrivit a1.ro, Mihai Petre, câștigătorul de la Asia Express, este cel care a acceptat să ocupe scaunul din marea finală.

„Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă”, a declarat fostul jurat de la Dancing on ice: Vis în doi.

ADVERTISEMENT

Marea finală a celui mai de succes transforming show, Te cunosc de undeva, se difuzează pe micile ecrane sâmbătă, 9 iulie 2022. Emisiunea apare pe post începând cu ora 20:30.

Echipele de concurenți trebuie să dea totul dacă vor să pună mâna pe trofeu și pe premiul care se ridică la valoarea de 15.000 de euro. Suma se va dona de câștigători în scop caritabil.

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, luptă între 8 echipe de vedete

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu sunt concurenții care intră în jocul transformărilor.

Aceștia vor performa pe scena Te cunosc de undeva, în cel de-al 17-lea sezon al show-ului, care se așteaptă să fie unul plin de distracție și cu multă muzică. Prezentatorii Alina Pușcaș și Pepe sunt cei care le vor fi alături participanților de la Antena 1.

ADVERTISEMENT