Life

Care este motivul pentru care Florin Dumitrescu nu-și deschide restaurant: ”Nu am timp de asta”

De ce Florin Dumitrescu nu are propriul local. Juratul de la Chefi la cuțite a explicat de ce a luat această decizie neașteptată.
05.12.2022 | 12:19
Care este motivul pentru care Florin Dumitrescu nusi deschide restaurant Nu am timp de asta
De ce Florin Dumitrescu nu are propriul local. Juratul de la Chefi la cuțite a explicat de ce a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care vedeta de la Antena 1 nu-și deschide un restaurant. Renumitul chef susține că nu are deloc timp să administreze un asemenea local, mai ales că știe cât de mult se muncește în bucătărie.

De ce Florin Dumitrescu nu are propriul local. Juratul de la Chefi la cuțite a explicat de ce a luat această decizie

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, însă nu are propriul restaurant, așa cum au colegii săi din emisiunea culinară Chefi la cuțite: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a explicat acum care este motivul pentru care a luat această hotărâre, subliniind că într-o asemenea afacere este nevoie de foarte mult timp. Din păcate, juratul petrece ore bune la filmările de la Antena 1.

„Ai nevoie de un spectacol în toată povestea asta. Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, în primul rând.

ADVERTISEMENT

Eu nu am timp de asta. Tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, să te așezi la masă, să te lași purtat de ospătari, de bucătari, de service, de ambient, de tot ce se întâmplă acolo, să te lași purtat de val și la final să zici ce experiență ai avut.

Nu! Tu vii la cârciumă să epatezi. 2 – să mănânci de foame, 3 – să te faci văzut, 4 – că e mișto să fii pe acolo”, a spus chef Florin Dumitrescu în podcastul moderat de Otravă pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, despre meseria de bucătar

Florin Dumitrescu adoră meseria de bucătar pe care o practică de la o vârstă foarte fragedă. Juratul de la Chefi la cuțite a intrat prima oară în bucătărie pe când avea numai 14 ani, la momentul respectiv fiind persoana care curăța cartofi.

Mai mult decât atât, vedeta este considerat copilul minune al bucătăriei pentru că a reușit să facă foarte multe lucruri până în momentul de față. A pornit de jos, însă la numai 18 ani era numit chef, iar la 19 ani a plecat în Italia, unde a stat 3 ani.

ADVERTISEMENT

A lucrat pentru un restaurant la care gătea 800 de porții pe zi, dar și la un hotel de 4 stele, unde era îndrumat de celebrul bucătar italian Mirco Botoni. În prezent, Florin Dumitrescu este jurat la Chefi la cuțite și Chefi fără limite.

ADVERTISEMENT