Life

Care este numele real al cântăreței Xonia. Ce scrie, de fapt, în buletin

Care este numele real al cântăreței Xonia, care a fost oprită de polițiști în urmă cu puțin timp? Ce scrie, de fapt, în buletinul vedetei.
23.06.2023 | 13:32
Care este numele real al cantaretei Xonia Ce scrie de fapt in buletin
Care este numele real al cântăreței Xonia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Xonia este una dintre cântărețele care a reușit să se facă remarcată rapid în România. Nu puțini sunt cei care îi cunosc piesele și încă le fredonează. Se pare însă că ghinionul a fost de partea artistei în urmă cu puțin timp.

Care este numele real al cântăreței Xonia

Xonia conducea pe străzile din sectorul 2 al Capitalei. Nu avea să știe însă că va fi oprită pentru un control de rutină de către polițiști. Deși totul se putea termina repede, iată că oamenii legii au decis să o testeze pe artistă.

ADVERTISEMENT

Iar rezultatul a fost unul cu adevărat neașteptat. Se pare că înainte de a se urca la volan, Xonia a consumat alcool, dar și substanțe interzise. Mai mult de atât, artista nici măcar nu mai avea dreptul să conducă în România.

Aceasta nu a vrut să vorbească despre incidentul din trafic și e de înțeles. Se pare că acum, cântăreața are probleme destul de mari, drept urmare, este nevoită să vadă cum va trece peste ele, dar și ce se va întâmpla mai departe.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, ar fi bine să o cunoaștem mai bine pe Xonia. Care este numele real al cântăreței și ce legătură are, de fapt, cu România? Aceasta s-a născut în Melbourne, Australia, iar părinții săi sunt români.

Cum și-a ales artista numele de scenă

Numele real al Xoniei este Loredana Sachelaru. Cât despre numele de scenă, aceasta povestea că încă din perioada adolescenței a făcut această alegere. S-a inspirat dintr-un joc video și a decis că e mult mai simplu așa.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt două persoane! Numele meu de naștere este Loredana și ca să fie mai ușor, când nu sunt pe scenă, nu sunt pe platou, eu nu sunt Xonia sunt Loredana”, dezvăluia la un moment dat cântăreața.

Ea a debutat în lumea muzicii în anul 2009 cu melodia ”Someone to love you”. Mai apoi, tot în același an, ea a reprezentat Australia la Festivalul Cerbul de Aur. Tot acolo a cântat alte două melodii. Este vorba despre „Dirty Dancer’ și „Trandafir de la Moldova”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cariera muzicală, artista s-a făcut remarcată și după ce a participat la numeroase show-uri din România. Printre acestea se numără faimosul Survivor România, Splash! Vedeta la apă, dar și emisiunea Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT