Life

Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă drogată și băută la volan. Nu avea dreptul să conducă în România

Xonia, prima reacție după ce a fost prinsă drogată și băută la volan. Vedeta nici măcar nu avea dreptul de a conduce în țară.
23.06.2023 | 10:19
Xonia prima reactie dupa ce a fost prinsa drogata si bauta la volan Nu avea dreptul sa conduca in Romania
Xonia, prinsă drogată și băută la volan. Ce a spus cântăreața. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Xonia a avut prima reacție după ce a fost prinsă drogată și băută la volan. Artista nici măcar nu avea dreptul de a conduce la noi în țară!

Xonia, prinsă drogată și băută la volan. Ce a spus cântăreața

Vedeta a fost prinsă de polițiști în timp ce gonea pe străzile din Capitală în această dimineață. Aceasta a dat o scurtă declarație pentru Spynews după eveniment.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a vrut să vorbească despre incidentul în care a fost implicată și în urma căruia s-a ales cu dosar penal.

”Eu în momentul de față nu pot să vă dau nicio declarație. Îmi pare rău!”, a spus Xonia pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Ce  au transmis oamenii legii după ce au găsit-o pe vedetă

Xonia conducea pe străzile din sectorul 2 al Capitalei când a fost oprită de polițiști pentru un control de rutină. Doar că aceștia au descoperit că ea consumase alcool și droguri înainte de a se urca pe scaunul șoferului.

De asemenea, Xonia, care a fost prinsă drogată și băută la volan, nici măcar nu avea drept de a conduce pe teritoriul țării noastre.

ADVERTISEMENT

”La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, au arătat polițiștii într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Acum, Xonia are dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Urmează să vedem ce se va întâmpla în cazul acesteia.

„În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicatul poliției.

ADVERTISEMENT