Life

Care este numele real al lui Neti Sandu. Ce scrie, de fapt, în buletinul vedetei Pro TV

Care este prenumele adevărat al lui Neti Sandu. Ce apare, în realitate, în actul de identitate al astrologului de la Pro TV.
27.06.2023 | 18:20
Care este numele real al lui Neti Sandu Ce scrie de fapt in buletinul vedetei Pro TV
Care este prenumele adevărat al lui Neti Sandu. Ce apare, în realitate, în actul de identitate al astrologului de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Care este numele real al lui Neti Sandu. Ce scrie, de fapt, în buletinul vedetei Pro TV. Renumita cititoare în stele este foarte discretă cu viața personală și nu vorbește prea des despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi.

Care este prenumele adevărat al lui Neti Sandu. Ce apare, în realitate, în actul de identitate al astrologului de la Pro TV

Neti Sandu este un personaj celebru în televiziune, însă puțină lume știe care este prenumele său adevărat. Ce apare, în realitate, în actul de identitate al astrologului de la Pro TV, unde are o carieră de peste 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit la naștere numele de Aneta, doar că atunci când a apărut prima oară pe micile ecrane i s-a sugerat să-l schimbe pentru că nu sună tocmai bine. Așa a ajuns cititoarea în stele să fie strigată de echipă complet diferit.

Un alt amănunt legat de buletin este ziua de naștere a acesteia. Astrologul este născut pe 25 noiembrie, dar în documentele oficiale este trecută o altă dată, cea de 24 noiembrie. Sugestia a venit din partea medicului care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp Neti Sandu dezvăluia că mama sa a născut-o la miezul nopții, la 00:30, doar că doctorul a sfătuit-o să o treacă cu o zi mai devreme ca să fie mai mare. Cea care i-a dat viață nu a realizat că pe 25 noiembrie se sărbătorește Sfânta Ecaterina.

„Ar fi contat să mă treacă în certificatul de naştere într-o zi cu un sfânt protector! Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12:30 noaptea”, mărturisea Neti Sandu în trecut, conform stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu, sărbătorită în fiecare an de colegii de la Pro TV

Neti Sandu este sărbătorită în fiecare an de colegii de la Pro TV care îi oferă buchete speciale de flori, cadouri, dar și foarte multe atenții. Vedeta lucrează în postul din Pache Protopopescu de la vârsta de 38 de ani.

S-a acomodat foarte repede, precizând că niciodată nu a avut senzația că vine la serviciu. Astrologul practică de aproximativ 26 de ani o pasiune care îi aduce numeroase satisfacții. A descoperit acest hobby la începutul anilor ’90.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv a început să studieze în detaliu acest domeniu. Ulterior, Neti Sandu s-a angajat în trustul PRO pentru a prezenta horoscopul zilnic. Primii pași i-a făcut la Pro FM în anul 1993 și apoi a trecut la postul unde este și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT