Life

Care este secretul bogăției. Cum să atragi banii în viața ta fără efort, conform Lidiei Fecioru

Care este secretul bogăției. Cum poți să atragi banii în viața ta fără efort. Lidia Fecioru a dat sfaturi importante despre acest subiect.
21.10.2023 | 21:55
Care este secretul bogatiei Cum sa atragi banii in viata ta fara efort conform Lidiei Fecioru
Care este secretul bogăției. Cum să atragi banii. Foto Colaj Fanatik / Antena 3 și Pinterest
ADVERTISEMENT

Care este secretul bogăției. Cum poți să atragi banii foarte ușor în viața ta, fără prea mari eforturi. Iată ce sfaturi ne dă Lidia Fecioru!

Care este secretul bogăției. Cum să atragi banii

Secretul bogăției, conform Lidiei Fecioru, este la nivelul gândirii. Poți să atragi banii în viața ta fără niciun efort dacă te gândești și te raportezi la bani așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru spune că nu trebuie să ne fie niciodată frică de sărăcie, pentru că de ce ți-e frică nu scapi. Dacă îți este frică să cheltui banii este și mai rău.

Bioenergoterapeutul spune că persoanele care au bani și nu vor să-i dea pe nimic de teamă că vor rămâne fără, vor sărăci cu siguranță. Banii înseamnă energie și banii care sunt ținuți cu frica ne blochează calea spre prosperitate.

ADVERTISEMENT

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce.

Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, potrivit Spectacola.

ADVERTISEMENT

Ce sfat mai are Lidia Fecioru pentru a atrage banii ușor în viața noastră

Pentru ca banii să vină înapoi la noi ușor trebuie să îi și cheltuim cu ușurință. Lidia Fecioru spune că energia banilor contează foarte mult și trebuie să căutăm ca ea să fie prosperă.

De aceea, banii trebuie cheltuiți cu inima ușoară, nu cu gândul că nu o să-i mai vedem. Aceeași energie frumoasă trebuie să i avem fie că dăm bani fie că îi primim.

ADVERTISEMENT

„De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fie prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

ADVERTISEMENT