Life

Ce poze să ai în casă ca să atragi banii și prosperitatea. Trebuie să fie puse pe hol sau în sufragerie

Știai că este important ce poze ai în casă dacă vrei să atragi banii și prosperitatea? Experții Feng Shui vin cu niște detalii interesante.
15.10.2023 | 22:15
Ce poze sa ai in casa ca sa atragi banii si prosperitatea Trebuie sa fie puse pe hol sau in sufragerie
Ce poze să ai în casă ca să atragi banii și prosperitatea. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Contează ce poze ai în casă dacă vrei să atragi banii și prosperitatea? Experții Feng Shui spun că da. De altfel, există mai multe reguli care pot atrage energia pozitivă în viața noastră de zi cu zi.

Ce poze să ai în casă ca să atragi banii și prosperitatea

Toți ne dorim să avem o viață liniștită fără lipsuri. Experții Feng Shui spun că modul în care îți aranjezi lucrurile din casă contribuie semnificativ în acest sens. Mai exact, poți atrage energie pozitivă sau negativă fără să își dai seama măcar.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite obiecte care nu trebuie să stea în camera unde dormim, spre exemplu, pentru că trag ghinionul. De asemenea și unele plante pe care le avem în casă s-ar putea să ne facă rău când vine vorba de noroc și prosperitate.

Cu siguranță nu te-ai gândit însă că dacă ai poze în casă poți atrage banii și prosperitatea. Nu orice fel de poze, ci mai exact cele cu familia. Acest lucru atrage armonie, bani, dar și iubire și stabilitate în casă.

ADVERTISEMENT

Experții Feng Shui spun că dacă ai poze în casă cu familia, cu soțul, sau cu copiii, atragi banii și prosperitatea. Este important însă să pui prin casă imagini în care toți membrii familiei sunt fericiți.

Sfaturi Feng Shui pentru a atrage energia pozitivă în casă

Poate fi vorba despre niște imagini de la aniversări, ori momente importante. Totodată, contează și unde le așezăm. Sursele citate ne recomandă să ținem pozele în zonele unde este un trafic intens. Iar aici avem fie holul, fie sufrageria.

ADVERTISEMENT

Dincolo de poze, mai sunt și alte lucruri prin care poți atrage banii și prosperitatea în casă. Spre exemplu, fațada casei, ori intrarea, trebuie să fie cât se poate de prietenoase. În acest mod atragi și energia pozitivă.

Totodată, evită să mai ții în casă lucruri sparte sau stricate. Acestea atrag energia negativă. Arta Feng Shui mai spune că bucătăria trebuie să fie în permanență curată. Asta înseamnă bogăție.

ADVERTISEMENT

Alimentele organizate, vasele spălate, dar și un frigider și un aragaz curat ne pot aduce o stare de bine, dar și noroc. Important de știut este și faptul că dacă optăm pentru o ușă roșie, fie la intrare, fie în casă, atragem banii în casă, mai spun experții Feng Shui.

ADVERTISEMENT