Life

Care este secretul ultimei cifre din anul nașterii. Mihai Voropchievici: „Când îşi propun ceva, e imposibil să nu reuşească”

Care este secretul ultimei cifre din anul nașterii. Mihai Voropchievici a vorbit despre numerologia din spatele acestuia și a transmis ce înseamnă.
05.11.2022 | 22:11
Care este secretul ultimei cifre din anul nasterii Mihai Voropchievici Cand isi propun ceva e imposibil sa nu reuseasca
Care este secretul ultimei cifre din anul nașterii. Foto Andtena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Care este secretul din ultima cifră a anului nașterii pentru fiecare zodie în parte, conform lui Mihai Voropchievici.

Care este secretul ultimei cifre din anul nașterii

Mihai Voropchievici a explicat care este secretul din ultima cifră al anului nașterii pentru fiecare persoană în parte.

ADVERTISEMENT

Acesta a transmis cum se traduce ultima cifră din anul nașterii în funcție de credințele chinezești, unde sunt câte două cifre pentru fiecare element, anume metal, apă, lemn, foc şi pământ.

Cifrele 0 și 1

Persoanele care au ultima cifră în anul nașterii 0 sau 1 sunt persoane nehotărâte care reușesc de fiecare dată să facă ce își propun.

ADVERTISEMENT

Aceste persoane nu renunța indiferent de obstacolele pe care le au și sunt prieteni foarte buni. Totuși, pot fi destul de critici și pot avea probleme digestive sau cu plămânii.

Cifrele 2 și 3

Persoanele care au ultima cifră din anul nașterii doi sau trei sunt semn de apă și tocmai de aceea sunt persoane flexibile care se adaptează ușor.

ADVERTISEMENT

Pot comunica foarte ușor cu oamenii din jur și sunt empatici, dar au și eu imaginație bogată. Se pot adapta cu ușurință noilor situații din viața lor, dar au o problemă, aceea de a se hotărî greu și sunt destul de vulnerabil și chiar depresivi.

Cifrele 4 și 5

Persoanele care au ultima cifră din anul nașterii patru sau cinci au o inteligență aparte și o capacitate excelentă de a găsi soluții. Sunt familiști convinși, cu un suflet bun și pot avea predispozițiile afecțiuni hepatice.

ADVERTISEMENT

„Uneori, dacă au şi un sprijin venit din exterior la momentul oportun, ies din tendinţa de a deveni delăsători.

Din punct de vedere al sănătăţii, au predispoziţii către afecţiuni hepatice, probleme cu vezica urinară şi frecvente migrene”, a spus acesta la Antena 3.

Cifrele 6 și 7

Persoanele care au ultima cifră în anul nașterii 6 sau 7 sunt oameni care emană o energie a luminii și trăiesc și resimt totul mult mai intens decât restul persoanelor.

Au mereu motive de bucurie și sunt foarte spontani, lucru pentru care le plac mult aventurile. Sunt persoane optimiste, dar uneori și încăpățânate.

Mihai Voropchievici, secretul pentru a interpreta ultima cifră din anul nașterii

Cifrele 8 și 9

Persoanele care au ultima cifră din anul nașterii 8 sau 9 sunt oamenii cărora le place să fie înconjurați de persoane de calitate, decât să fie înconjurați de mai mulți oameni, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

Aceștia au o afinitate pentru armonie și pace, dar și pentru tradiție. Sunt calmi, răbdători și înțelepți, și sunt niște oameni foarte calmi.

Pot cădea pradă emotiilor foarte puternice, dar în același timp pot fi excesiv de raționali. Aceștia sunt predispuși la avea probleme cu stomacul și pancreasul.

„Sunt înzestraţi cu o înţelepciune aparte, sunt calmi, răbdători, perseverenţi, cu o linişte sufletească care îi ajută să scoată ce e mai frumos din interior. Ştiu cum să trăiască deoarece le place foarte mult să fie eleganţi şi sunt oameni demni”, a transmis numerologul.

ADVERTISEMENT