Life

Ce aduce Luna Albastră din 22 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit totul

Luna Albastră este un fenomen astrologic extrem de rar, care se va putea observa duminica aceasta, pe 22 august 2021.
20.08.2021 | 17:44
Ce aduce Luna Albastră din 22 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit totul
Ce aduce Luna Albastră din 22 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit totul. Sursa foto: antena3.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

SuperLuna în Vărsător sau a doua Lună Plină, așa cum mai este numit evenimentul, are un impact foarte puternic asupra oamenilor. Mihai Voropchievici spune că Blue Moon aduce foarte multe beneficii.

Numerologul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 că este vorba de un fenomen care nu prezintă numai interes din punct de vedere astrologic, ci și incintă curiozitatea.

Mihai Voropchievici, despre beneficiile aduse de Luna Albastră din 22 august 2021

Luna Albastră de duminică, 22 august 2021, are menirea de a obliga oamenii să fie mai conștienți, să ducă la bun sfârșit niște sarcini, îndatorire sau decizii.

ADVERTISEMENT

Fenomenul rar ne pune la treabă simțămintele, dorințele noastre de a realiza ceva, mai spune Mihai Voropchievici, care anunță că există posibilitatea creării unor cristale.

Aceste cristale vin pur și simplu să amplifice decizia noastră, hotărârile pe care trebuie să le luăm, asta pentru că fiecare om vine în contact cu o asemenea piatră, chiar dacă nu vrea.

ADVERTISEMENT

Concret, Luna Albastră amplifică și are posibilitatea să multiplice de 3-100 de ori decizia unei persoane de a realiza și a duce la capăt dorința pe care o are în minte.

Mihai Voropchievici: ”Cristalul ne alege pe noi”

În ceea ce privesc cristalele semiprețioase de care am amintit mai devreme, Mihai Voropchievici spune că acestea se pot cumpăra la prețuri modice. Pietrele se curăță, se purifică și se încarcă cu energia fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Numerologul susține că nu facem altceva decât să ne asociem cu un prieten tăcut atunci când ne procurăm un astfel de cristal, care atenție ne poate ajuta să rezolvăm unele lucruri mult mai ușor.

„Este foarte interesant pentru că poți să iei un cristal de stâncă, un cristal incolor care este fantastic de puternic pentru că amplifica de «n» ori dorința posesorului.

ADVERTISEMENT

Sunt niște lucruri benefice pentru noi toți. Cristalul ne alege pe noi”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Renumitul numerolog mai recomandă ca fiecare om, în funcție de dorința lui, să aibă sau să poarte un astfel de cristal.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri