Life

Video. Previziuni pentru 2022 în funcție de cifra destinului. Răbdarea, cuvântul de bază

Cifra destinului reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte din numerologie. Specialistul Cristina Stratulat a dezvăluit care sunt previziunile anului 2022
12.01.2022 | 12:17
Video Previziuni pentru 2022 in functie de cifra destinului Rabdarea cuvantul de baza
Răbdarea este cuvântul de bază al anului 2022. Sursa: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În numerologie, unul dintre cele mai importante aspecte este cifra destinului, care se calculează în funcție de ziua nașterii. Din moment ce aceasta nu poate fi schimbata, vibrațiile sale influențează desfășurarea întregii vieți.

Numerologul Corina Stratulat a fost invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” , unde a povestit care sunt previziunile pentru 2022 în funcție de cifra destinului. Inclusiv faptul că anul acesta conține de mai multe ori cifra 2 prevestește un an cu multă energie, dar și multe provocări pe partea emoțională.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 1

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt cunoscute ca fiind active și impulsive, dorindu-și să facă foarte multe lucruri deodată. Pentru ca totul să întâmple conform planurilor, acestea au nevoie de parteneriate și colaborări. Cei cu cifra destinului 1 vor avea în 2022 parte de provocări.

Cifra destinului 2

Fiind un an cu atât de multe cifre 2, e clar că cei care au destinul ghidat de acest număr se vor simți în largul lor.  Din cauză că până acum au evitat să spună ce simt, să se exprime liber, acum trebuie să învețe să facă acest lucru și să le fie alături celor dragi.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 3

Persoane foarte curioase de fel, anul acesta vor trebui să învețe arta răbdării. De asemenea, este indicat să se îndrepte tot către parteneriate și colaborări, pentru că anumite experiențe sunt mult mai interesante alături de altcineva. Deși cifra 3 este despre logică, acum, cei al căror destin îl guvernează e necesar să învețe să-și asculte inima.

Cifra destinului 4

Anul acesta, pentru nativii cifrei 4, este despre stabilitate. Ei se vor pune accentul pe sănătatea lor, cât și pe cea a familiei. În plan profesional, este nevoie să aibă răbdare și să ia lucrurile pas cu pas. Oamenii care își asumă munca de rutină vor avea succes în 2022.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 5

Cifra 5 este una masculină, iar energia feminină a anului le pune bețe în roate celor ai căror destin îl călăuzește. Aceștia vor învăța să stea mai mult pe acasă și să lase pe mai târziu aventurile. E  foarte important să își stăpânească nervozitatea.

Cifra destinului 6

Cifra destinului 6 este favorizată în 2022, fiind și vibrația generală a anului. Din acest motiv, persoanele care au această cifră a destinului pot avea succes, dar înainte de toate, trebuie să își asume și responsabilitatea, atât pentru ei, cât și pentru familie.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 7

Nativii cifrei 7 pot avea anul acesta provocarea de a coborî cu picioarele pe pământ, ei fiind adesea idealiști. Atenția se va îndrepta în direcția vieții cotidiene. Cifra 7 trebuie să se ocupe de relația cu partenerul de viață, pentru a rezolva anumite probleme pe care le-a tot evitat.

Cifra destinului 8

Răbdarea este cuvântul de bază în 2022. Chiar dacă cei cu cifra destinului 8 au, de obicei, planuri mărețe, e necesar să nu se grăbească. În primul rând, trebuie să își asigure nevoile de bază, apoi să se gândească la investiții sau afaceri.

Cifra destinului 9

Deși poate părea plictisitor pentru acești nativi, e prioritar să își stabilească o rutină, care să îi ajute în viața de zi cu zi.

Cum se calculează cifra destinului?

Pentru a afla cifra destinului se adună toate cifrele din data de naștere a unei persoane, până când se reduce la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 13.08.1998, calculezi astfel: 1+3+8+1+9+9+8=39, 3+9=12, 1+2=3. Așadar, cifra destinului este 3.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”