Life

Care sunt cele mai bune locuri din avion. Sfaturi gratis de la o stewardesă

Cele mai bune locuri din avion. O stewardesă a oferit sfaturi gratis despre cum să le alegi. De ce trebuie să ții cont atunci când faci o rezervare.
18.04.2023 | 21:01
Care sunt cele mai bune locuri din avion Sfaturi gratis de la o stewardesa
Care sunt cele mai potrivite locuri din avion. Sursa foto: Freepik/jannoon028
ADVERTISEMENT

O stewardesă a dezvăluit care sunt cele mai bune locuri din avion. Sunt anumite criterii de care trebuie să ții cont atunci când rezervi un zbor. Locul pe care vei sta până ajungi la destinație este foarte important pentru confortul tău.

Care sunt cele mai bune locuri din avion, potrivit unei stewardese

Atunci când rezervăm un bilet de avion, sunt mai mulți factori de care ar trebui să ținem cont. O stewardesă a oferit câteva sfaturi în acest și a dezvăluit, totodată, cum putem alege cele mai bune locuri în aeronavă.

ADVERTISEMENT

Multe persoane susțin că cele mai bune locuri sunt în partea din față a avionului și sunt mai multe motive, cum ar fi faptul că acolo este mai multă liniște și poți urca sau coborî mai repede.

Potrivit altor opinii, atunci când alegi un loc în avion, primul pas ar trebui să fie verificarea planului scaunului din aeronava cu care vei zbura. Acesta poate varia în funcție de lungimea zborului. Atunci când știi cum arată interiorul avionului, poți decide locul în care îți dorești să stai.

ADVERTISEMENT

Fie că preferi locul la fereastră sau la culoar, scaunul de avion este cel de care depinde experiența ta de zbor. Atunci când alegi un zbor econom, trebuie să alegi cu foarte mare grijă locul.

În timp ce unele companii aeriene îți permit să alegi un loc gratuit, altele percep o taxă. E important să gestionezi rezervarea online, iar compania aeriană trebuie să specifice dacă poți alege locurile liber. De asemenea, compania trebuie să afișeze care sunt locurile disponibile. În cazul în care locurile nu sunt gratuite, atunci taxele trebuie să fie enumerate. Acestea pot varia în funcție de loc.

ADVERTISEMENT

Scaunele de pe rândurile din mijloc nu sunt cele mai bune, așa că ar trebui să le elimini, dacă ai această posibilitate. O stewardesă a susținut această idee și și-a susținut motivul.

“Prima dată se elimină scaunele de pe rândurile din mijloc. Rândurile din spate ale fiecărei secțiuni nu se înclină, trebuie să știți asta. Dacă nu ești o persoană înaltă, nu ai nevoie de locurile de urgență. Aici nu ai loc nici să îți depozitezi lucrurile personale”, a explicat o stewardesă pe Twitter, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Locurile de evitat în avion

În continuare, stewardesa a explicat de ce trebuie să eviți anumite locuri. Scaunele din apropierea toaletei nu reprezintă cea mai bună alegere, așa că primele cinci rânduri trebuie evitate.

Totodată, dacă nu îți place să le ceri oamenilor să te lase să mergi la toaletă, atunci trebuie să eviți locul de la geam. Trebuie să alegi, în schimb, un loc la culoar. Locurile ideale în timpul zborului sunt 49 C/D/F/G.

“Scaunele și mesele sunt subțiri. Scaunele din apropierea unei toalete chiar miros urât. Recomandă să fie evitate primele cinci rânduri. Următoarele sunt în funcție de preferințele personale. Eu una urăsc să cer voie oamenilor să mă lase să merg la toaletă, așa că eviți scaunele de la fereastră.

Așadar, având în vedere cele spuse, locurile pe care eu le consider ideale pentru zbor sunt 49 C/D/F/G”, a mai explicat aceasta, informează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: