Life

Bilete de avion ieftine. Cum poți să zbori în destinații de vis cu nici 100 de lei

Știai că poți să găsești bilete de avion ieftine pentru destinații de vis? Unele prețuri sunt chiar mai mici de 100 de lei.
25.03.2023 | 07:30
Bilete de avion ieftine Cum poti sa zbori in destinatii de vis cu nici 100 de lei
Cum găsești bilete de avion ieftine pentru diferite destinații din Europa. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pentru mulți pot fi dificil de găsit bilete de avion ieftine. Dacă știm unde să căutăm însă și ce destinație să alegem, s-ar putea să rămânem surprinși. Unele zboruri costă mai puțin de 100 de lei, însă trebuie să știm unde, dar și cum să le căutăm.

Cum găsești bilete de avion ieftine

Dacă vrei să găsești bilete de avion ieftine, atunci trebuie să știi că există nenumărate site-uri în care poți compara ofertele. De asemenea, important este să faci acest lucru înainte de a-ți programa concediul. În funcție de dată, poți plăti chiar și mai puțin de 100 de lei pentru un zbor.

ADVERTISEMENT

Un exemplu este un zbor din București, de pe aeroportul Otopeni, către Milano, Italia. Dacă vrei să călătorești aici, pe data de 4 mai prețul unui zbor pornește de la 98 de lei. De cealaltă parte, dacă alegi aceeași rută câteva zile mai târziu riști să plătești peste 200 de lei.

Iar aceasta nu este singura ofertă pusă la dispoziție pentru un zbor către Milano. Dacă alegi aceeași destinație, dar la finele lunii martie, un zbor direct din București, de pe aeroportul Otopeni costă până la 16 euro, adică în jur de 78 de lei, conform ofertelor de pe site-ul zbor24.ro.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să rezerve bilete de avion din Cluj Napoca către Milano în schimb, vor avea de plătit ceva mai mult. Un astfel de zbor costă 27 de euro, adică în jur de 130 de lei, mai scump ce e drept decât dacă am fi ales să zburăm din București.

Un zbor din București către Bruxelles costă mai puțin de 90 de lei

Și nu doar biletele de avion către Italia sunt accesibile. Dacă vrei să zbori la finalul lunii martie în Londra, pe aeroportul Stansted, din București, Otopeni, vei plăti doar 20 de euro pentru un astfel de zbor, adică în jur de 98 de lei.

ADVERTISEMENT

Oferte de nerefuzat găsești și pentru un zbor de pe Aeroportul Otopeni din București către Bruxelles. Dacă vrei să zbori aici la începutul lunii aprilie, trebuie să știi că prețurile pornesc de la 18 euro, adică în jur de 88 de lei și pot ajunge chiar și până la 100 de lei.

Și un zbor din București către Viena este mai accesibil decât crezi. Există oferte care pornesc de la 21 de euro. Vestea proastă este că aceste bilete de avion ieftine sunt tocmai pentru luna august. Astfel, dacă programezi o vacanță aici la final de vară, ai putea să îți rezervi zborul chiar de acum.

ADVERTISEMENT

O altă rută extrem de accesibilă la preț este de pe Aeroportul Otopeni din București către Dortmund, o destinație îndrăgită de turiști, dar și de fanii sportului. Prețurile pentru un zbor în luna iunie pornesc de la 21 de euro către acest oraș.

ADVERTISEMENT
Tags: