Life

Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut. Puțini știu de ele

Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut, una dintre cele mai celebre aplicații din lume. Puțini știu ce costuri ascunse are.
09.10.2023 | 14:26
Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut Putini stiu de ele
Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut. Sunt puține persoane care știu de ele și le iau în considerare atunci când își fac un cont.

Care sunt comisioanele ascunse de la Revolut

Revolut este una dintre cele mai celebre aplicații bancare din lume. Are în acest moment peste 30 de milioane de utilizatori din toată lumea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, numărul de clienți noi este și el în creștere și în fiecare lună sunt o mulțime de oameni care doresc să își facă cont. Pentru cei care au Revolut trebuie să știe că există și costuri ascunse.

Este vorba în principal despre cele din abonament. Există mai multe tipuri de abonament la Revolut: Plus, cu 14,99/lună, Premium, cu 24,99/lună și Metal, 54,99 lei/lună.

ADVERTISEMENT

Mai există și abonamentul Revolut Ultra, de 220 de lei pe lună. Cel Standard este gratis.

Alte costuri pe care clienții poate nici nu le iau în seamă sunt costurile de livrare. Dacă vrei un card fizic de la Revolut trebuie să plătești aceste costuri.

Nu este vorba despre o sumă prea mare, dar trebuie luată în calcul. În cazul în care pierzi acest card fizic trebuie să plătești încă 25 RON pentru a fi înlocuit, plus taxa de livrare aferentă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care vor să își personalizeze cardul trebuie să plătească bani în plus. Alte costuri mai mari și care poate nu sunt luate în seamă de clienți sunt taxele de retragere de la bancomat. De asemenea, sunt și comisioane pentru transferurile către carduri.

„Se aplică un comision pentru transferurile către carduri. Un transfer către card este o plată direcționată către un număr de card non-Revolut acceptat, realizată prin intermediul aplicației Revolut.

ADVERTISEMENT

Acest comision va fi calculat în timp real și vă va fi afișat în aplicație înainte să confirmați plata.

Comisionul exact depinde de tranzacție (de exemplu, cât de mulți bani trimiteți și unde)”, arată Revolut.

Câți bani poți să scoți de la bancomant

Nu poți să scoți mai mult de 800 de lei într-o lună de la bancomat fără a fi aplicat și un comision.

De asemenea, nu poți să scoți bani de la bancomat de mai mult de cinci ori pe lună. Dacă depășești limita de 800 de lei pe lună tranzacțiile tale vor fi comisionate cu 2%.

„Retrageri fără comision până la 5 retrageri de la bancomat sau 800 RON per lună de facturare (oricare limită este atinsă prima), apoi se aplică un comision.

Comisionul respectiv este de 2% din retragere, supus unui comision minim de 5 RON per retragere”, anunță aplicația.

ADVERTISEMENT