Life

Care sunt zodiile veșnic nemulțumite. Acești cinci nativi își doresc mereu mai mult

Cele mai nemulțumite zodii din horoscop, conform lui Mihai Voropchievici.
10.10.2021 | 21:54
Care sunt zodiile vesnic nemultumite Acesti cinci nativi isi doresc mereu mai mult
Care sunt zodiile veșnic nemulțumite. Acești cinci nativi își doresc mereu mai mult. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Există mai mulți nativi care sunt foarte nemulțumiți de viața pe care o au, de persoanele din jurul lor sau chiar pe situațiile care se ivesc în viața lor.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre acestea la Antena 3 și a explicat care sunt, mai precis, aceste cinci zodii care nu sunt fericite cu ce au reușit să facă în viața lor.

ADVERTISEMENT

Zodia Săgetător, mereu nemulțumită

Săgetătorul este mereu nemulțumit dacă nu are constant lucruri noi care să îi provoace trăiri sau o stare de bine. În cazul acestora, realizările mici nu contează, ci doar cele grandioase.

Capricornul e veșnic nefericit

În ceea ce privește Capricornul, o altă zodie nemulțumită de ce a reușit să obțină în viață, Mihai Voropchievici a precizat faptul că ei sunt mereu nemulțumit de statutul financiar pe care îl au.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ei consideră că nu au destul cât să cheltuiască sau să investească. Tocmai de aceea, nativii din zodia Capricorn cred că nu au niciodată destui bani.

Pe lista zodiilor nemulțumite este și Berbecul, care nu se bucură niciodată de ceea ce are pe moment și visează la alte lucruri mai mărețe sau la alte locuri mai bune în care ar putea să fie. Berbecii caută mereu ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Gemenii au mereu ceva de îmbunătățit

Gemenii au, în schimb, și unele momente în care simt mulțumire, dar foarte multe altele în care starea de nemulțumire îi acaparează.

Cei din zodia Gemeni consideră mereu că este ceva de îmbunătățit, de făcut, de gândit sau o schimbare care le poate viața face viața mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii vor lucruri noi

Vărsătorii doresc mereu lucruri noi, să descopere și să călătorească și niciodată nu se simt liniștiți până nu-și ating obiectivul.

Partea proastă este că ei au mereu obiective de atins și, în caz contrar, se vor simți lipsiți de vlagă.

„Sunt cei care vor să inventeze stiloul cu trei penițe, nu se mulțumesc doar cu una. Dacă un Vărsător e foarte mulțumit de viața lui, el nu va mai încerca să iasă din zona de confort și să se provoace.

Drept urmare, nu va evolua și nu va accepta, pentru că el nu va accepta niciodată să rămână la un nivel de plafonare, de neinformare și să facă o muncă de rutină.

Pentru ei, rutina e distrugăroare. Ei vor provocări, la fel ca celelalte patru zodii”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT