Sport

Carlo Ancelotti, taxat după Real Madrid – Sheriff Tiraspol: „Lași impresia că nu știi să pierzi!”

Carlo Ancelotti a fost taxat după Real Madrid - Sheriff Tiraspol, scor 1-2.
29.09.2021 | 19:40
Carlo Ancelotti taxat dupa Real Madrid  Sheriff Tiraspol Lasi impresia ca nu stii sa pierzi
ADVERTISEMENT

Gabi Balint a explicat că l-a nemulțumit atitudinea lui Carlo Ancelotti, care s-a legat de arbitraj, mergând la finalul meciului către „centralul” partidei pentru a-i cere explicații.

Fostul antrenor al lui Sheriff Tiraspol este de părere că gestul tehnicianului italian lasă impresia că nu știe să piardă, mai ales în fața unui adversar mult mai slab cotat.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti, taxat după Real Madrid – Sheriff Tiraspol

Carlo Ancelotti a fost taxat de Gabi Balint pentru un gest făcut la finalul partidei dintre Real Madrid și Sheriff Tiraspol, când s-a dus către arbitrul meciului pentru a se certa cu el, deși fusese avertizat cu cartonașul galben pentru ieșirile nervoase în timpul meciului.

„Un gest care nu mi-a plăcut aseară. S-a dus Ancelotti la brigada de arbitri să îi certe, el având un cartonaș galben primit.

ADVERTISEMENT

La ce te mai duci la ei, te bate Sheriff Tiraspol, te duci pe tunel și asta este, până la urmă. Lași impresia că nu știi să pierzi și nu dă bine”, a spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Sheriff are o organizare bine pusă la punct!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre organizarea bună de care a dat dovadă Sheriff Tiraspol în primele două meciuri din grupele Champions League: „Dacă analizăm jocul, e un joc bine pus la punct, cu identitate de joc, cu o organizare care a impresionat pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Atanasiadis a apărat bine, era și imposibil ca într-un meci cu Real Madrid, Real să nu aibă, dar să nu uităm ce au făcut când au avut posesia mingii”.

Totodată, „Mister” a mai vorbit și despre PSG, unde crede că Messi, Neymar și Mbappe vor începe să facă spectacol pe teren în viitorul apropiat: „E clar că nu sunt imnuni la tot ce se scrie în presă despre ei.

ADVERTISEMENT

Mbappe are inteligența de a alege când să finalizeze și când să dea o pasă decisivă.  Vom vedea de la meci la meci exact ce a spus și Messi, că după ceva timp vor putea să se simtă bine în teren”.

„Neymar e ceva mai special, el e genul de jucător care trebuie luat așa cum e, el intră ușor în ultimele 20 de metri și încearcă să dribleze sau să facă braziliana și uneori nu-i iese, ceea ce îi mai supără pe colegi”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT