Life

Carmen de la Sălciua, decizie radicală. Cântăreața s-a înscris la facultate: “E adevărat că trebuia făcută la timpul ei”

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală și s-a înscris la facultate. Cântăreața avea această dorință de mult timp.
14.09.2023 | 12:36
Carmen de la Salciua decizie radicala Cantareata sa inscris la facultate E adevarat ca trebuia facuta la timpul ei
Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală, și anume să înceapă o facultate. Artista nu și-a continuat studiile superioare după liceu, dar acum este pregătită de un nou început.

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Artista s-a înscris la facultate

Deși are o carieră de succes în industria muzicală, Carmen de la Sălciua (34 de ani) a simțit nevoia să-și îndeplinească un vis mai vechi, și anume acela de a se înscrie la facultate.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum o duce bine din punct de vedere financiar, lucrurile nu au fost întotdeauna așa. În copilărie, familia vedetei nu avea prea mulți bani, motiv pentru care aceasta nu și-a continuat studiile superioare după absolvirea liceului.

Între timp, Carmen de la Sălciua a devenit o cântăreață cunoscută și este adesea chemată le diverse evenimente. Recent, artista a luat decizia de a merge mai departe cu studiile.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere a făcut anunțul în mediul online. Cântăreața nu a dezvăluit la ce facultate s-a înscris, însă a precizat că este un domeniu care i se potrivește foarte bine. În plus, nu are legătură cu muzica.

Deocamdată, vedeta nu a oferit detalii, dar i-a asigurat pe fani că va dezvălui mai multe cu timpul. Carmen de la Sălciua a fost foarte ocupată în ultima vreme, iar acum este fericită că va începe studiile superioare.

ADVERTISEMENT

“Nu v-am mai spus ce am făcut în ultima vreme… că zilele îmi sunt prea pline! De la repetiții, clipuri, pensiune, drumuri, evenimente, filmări, până la o dorință de-a mea care a prins contur și s-au pus bazele unor viitori ani frumoși de studiu!

M-AM ÎNSCRIS LA O FACULTATE! O facultate pe care îmi doream să o absolv… și un profil care mi se potrivește mănușă! E adevărat că trebuia făcută la timpul ei…dar atunci nu erau așa mari posibilități! Acum… dacă viața mi-a oferit un talent.. datoria mea este să îl înmulțesc!

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca în spatele unui artist să fie și aceste studii care poate nu au legătură cu muzica foarte mult… dar au legătură cu viața și cu cei din jurul nostru! Vă voi spune la un moment dat mai multe”, a spus artista în postarea sa de pe Instagram.

Carmen de la Sălciua anunț
Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Carmen de la Sălciua, deranjată de întrebările fanilor

Anul trecut, Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș în cadrul unui eveniment restrâns. Internauții sunt curioși dacă cei doi soți au în plan să devină părinți.

Artista este deranjată de astfel de întrebări, iar de curând a răbufnit în mediul online. Vedeta a spus că ea și partenerul ei de viață vor un copil, dar numai Dumnezeu știe când și dacă se va întâmpla.

“Poate că dumneata nu ai fost rău intenționată când mi-ai pus întrebarea asta, dar să știi că această întrebare este echivalentă cu întrebarea: ‘Când vei muri?’ sau ‘Cât vei trăi?’.

Întrebare la care noi oamenii, fiind prea mici și prea neînsemnați, nu avem un răspuns. Așa că pot să-ți spun doar atât: Dumnezeu știe când va fi să avem un copilaș!

Noi lucrăm la asta. Dar când va fi să avem un copilaș, voi anunța, pentru că e o mare binecuvântare!”, a spus cântăreața, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT