Life

Carmen de la Sălciua a ales numele copiilor săi! Când devine mamă

Carmen de la Sălciua își declară iubirea pentru soțul ei. Artista este pregătită să devină mamă. Câți copiii își dorește interpreta
25.07.2023 | 11:00
Carmen de la Salciua a ales numele copiilor sai Cand devine mama
Carmen de la Sălciua, declarații de dragoste pentru soț. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua radiază de fericire. Celebra artistă este o femeie iubită, care iubește la rândul ei și nu se sfiește să își laude soțul. În exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua ne spune și câți copiii își dorește și ce nume a ales pentru micuți.

Carmen de la Sălciua: “Ce am făcut să merit așa om”

Artista nu se ferește să își declare iubirea pentru partenerul ei de viață. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua spune că nu se aștepta să găsească un bărbat cu atât de multe calități ca soțul ei. Ca în orice relație, mai există și momente tensionate pe care cei doi soți le depășesc cu brio.

ADVERTISEMENT

“Soțul meu are foarte multe calități. Sunt multe pe care aș putea să le enumăr, dar cea mai frumoasă și mai importantă este sufletul. Eu nu mă mai așteptam să găsesc așa ceva la un bărbat și uite că am găsit. Nici nu vreau să mă bucur atât de mult de fericirea pe care o simt.

Uneori îl întreb pe Dumnezeu ce am făcut să primesc un așa om. Mi-ar plăcea ca copilașii noștri să ia calități și de la mine și de la soțul meu.
Bineînțeles că mai există și înțepături între noi. Sunt cazuri în care eu las de la mine prima, sunt situații în care cedează el. La noi înțepăturile sunt oricum sub formă de discuții”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marian Corcheș, ajutor de nădejde pentru soția sa

Soțul lui Carmen de la Sălciua își exprimă iubirea pentru soția sa în diverse moduri. Artista nu suportă să plătească facturi, așa că Marian a preluat această responsabilitate, pentru a o ajuta pe Carmen. Cântăreața spune că și-a găsit cu adevărat jumătatea și amândoi se completează tare bine.

“După o anumită vârstă, dragostea vine mai înțeleaptă. Eu mi-am dorit să am și o dragoste mentală. Să ne potrivim și din acest punct de vedere, nu neapărat să aibă calități fizice, iar sufletești nu. Nu m-ar fi completat. Eu am nevoie de un cumul de calități la un bărbat. Iar dacă eu ofer anumite lucruri, e normal să le ofere și el, la rândul lui. Ne completăm reciproc.

ADVERTISEMENT

Uneori sunt lucruri pe care nu-mi place să le fac. Spre exemplu, nu-mi place să merg să plătesc facturi, urăsc asta. Iar el, cum are și magazinul alimentar și pensiunea, pentru el e ceva firesc. Mie îmi plac chestiile care țin de estetic, ce țin de frumos, nu ce ține de birocrație. Și să decorez, să amenajez, îmi place să mă implic, eu sunt artistă, nu suport să am de-a face cu acte și facturi”, a mai spus artista.

Carmen de la Sălciua vrea doi copii. A ales deja numele

Artista recunoaște că cea mai mare dorință a ei este să devină mamă. A spus că și-ar dori măcar doi copii, ale căror nume le-a ales deja. Și dacă multe vedete aleg nume mai diferite pentru micuții lor, Carmen de la Sălciua vrea să le pună copiilor nume tradiționale românești.

ADVERTISEMENT

“Aș vrea să trăiesc ceea ce îmi spun foarte multe mame. Că e un sentiment unic, că îți vei iubi copilul. Sunt pregătită, am vârsta potrivită. Mi-aș fi dorit să se întâmple și mai devreme, dar probabil nu eram pregătită. Când va vrea Dumnezeu să ne dea un copil, aceasta va fi cu adevărat o binecuvântare pentru noi. La urma urmei, pentru ce muncești? Să te duci să faci bani, să construiești, să mergi în vacanțe?

Adevărata bucurie cred că e atunci când ai pe cineva din sângele tău. Eu mi-aș dori doi copii. Oricare s-ar naște primul, aș vrea să aibă un frățior sau o surioară. Mi-ar plăcea să nu fie singur pe lume. Să ai un frate sau o soră înseamnă a ști să împarți.

Nu doar cu cei din familie, ci cu întreaga lume. În ceea ce privește numele copiilor, probabil voi alege nume din Biblie. Sunt nume românești, chiar dacă voi pune două nume, vreau ca numele principal să fie nume de sfânt, românesc. Copilul meu va fi conceput din doi părinți români, așa că și cel mic va purta tot un nume românesc”, a adăugat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Ce nu ar putea ierta Carmen de la Sălciua niciodată: “Nu aș trece peste trădare”

Îndrăgita artistă a vorbit și despre lucrurile pe care nu le-ar ierta niciodată într-o relație. Cel mai grav lucru pe care le-ar putea face soțul ei este să calce strâmb, iar Carmen nu ar putea trece cu vederea în ruptul capului.

“Nu aș putea să trec peste trădare. Nu aș ierta o minciună mai gravă, infidelitatea. Agresiunea, Doamne ferește! Sunt foarte multe femei care duc o viață grea din cauza asta. Cu o femeie trebuie să te comporți ca și cu o floare. Mai ales dacă îți dăruiește și copii. În momentul în care nu te înțelegi la fel de bine, trebuie să îți amintești de ce te-ai îndrăgostit de acea femeie până la urmă.

Trebuie să aibă niște calități. Nu ar trebui să ajungă doi oameni dușmani. Am avut în trecut momente în care stăteam în genunchi și nu mai suportam anumite situații. Dar pentru toți anii din urmă, am primit o bucurie înzecită”, a mai spus celebra artistă.

ADVERTISEMENT