Life

Care este cea mai mare dorința a lui Carmen de la Sălciua. Artista nu a reușit să și-o îndeplinească încă

Carmen de la Sălciua a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. Artista speră să devină realitate cât mai curând.
02.07.2023 | 11:22
Care este cea mai mare dorinta a lui Carmen de la Salciua Artista nu a reusit sa sio indeplineasca inca
Ce își mai dorește Carmen de la Sălciua. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a spus care este cea mai mare dorință a sa. Cântăreața s-a căsătorit cu Marian Corcheș, însă încă nu simte că viața asta este completă. Le-a spus urmăritorilor din mediul online ce îi lipsește.

Ce îi lipsește lui Carmen de la Sălciua pentru a fi pe deplin fericită

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Marian Corcheș, cu care s-a căsătorit anul trecut în secret, departe de ochii curioșilor. Totuși, vedeta nu ține ascuns chiar totul când vine vorba despre viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Recent, a pornit o sesiune de Q&A pe Instagram, acolo unde a răspuns curiozităților celor care o îndrăgesc. Astfel, vedeta a mărturisit că deși are tot ce și-ar putea dori în plan profesional, nu este pe deplin fericită.

Cine a întrebat-o ce îi lipsește din viață în acest moment, Carmen de la Sălciua a răspuns cu o fotografie în care apare o fetiță care se roagă. Astfel, a dat de înțeles că își dorește cu ardoare să devină mămică.

ADVERTISEMENT

De altfel, artista spunea încă dinainte de Paște că ar vrea să aducă pe lume un copil, dar până în acest moment dorința nu i s-a îndeplinit. „Sperăm ca după Paște, Iepurașul, să ne aducă un copil. Momentan nu sunt însărcinată, dar îmi doresc ca anul acesta să rămân gravidă.

În rest nu vreau nimic de la Iepuraș, anul ăsta și eu și Marian vrem să devenim părinți. Nu cer de la Dumnezeu să fie băiat sau fată, vreau doar să fie un copil sănătos și norocos în viață, atâta tot”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

S-a spus de mai multe ori că este însărcinată

Totodată, Carmen de la Sălciua a mai fost surprinsă cu burtică în trecut și mulți s-au întrebat dacă nu cumva este gravidă. La momentul respectiv, artista susținut că este vorba doar de poziție și de ținută, dar că nu ar fi deranjat-o să fie adevărată informația. 

„Faptul că aveam puțină burtică într-o fotografie nu înseamnă că sunt însărcinată. Poate e o poză în care poziția nu mă avantaja. Nu am burtică, cred (râde, n.red.), dar uneori așa pare din cauza ținutei, din cauza poziției.

ADVERTISEMENT

Nu sunt însărcinată, dar chiar îmi doresc. Eu mi-aș dori parcă mai mult o fetiță, că fetele sunt mai apropiate, cred, de părinți, dar ce îmi va da Dumnezeu va fi bine. Important este doar să fie sănătos, să fim fericiți ca familie”,  declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT