Life

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre evenimentele la care participă. Ce nu-i place artistei

Carmen de la Sălciua, detalii despre momentele în care are cântări. Ce reproșuri are legat de meseria de artist de muzică de petrecere.
12.12.2022 | 13:53
Carmen de la Salciua dezvaluiri despre evenimentele la care participa Ce nui place artistei
Carmen de la Sălciua, detalii despre momentele în care are cântări. Ce reproșuri are legat de meseria de artist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Culiță Sterp a răspuns unei sesiuni de întrebări pe social media, unde a făcut dezvăluiri despre evenimentele la care participă. Ce nu-i place cântăreței atunci când performează în cadrul unor spectacole private.

Carmen de la Sălciua, detalii despre momentele în care are cântări. Ce reproșuri are legat de meseria de artist

Carmen de la Sălciua este fericită că are o meserie frumoasă, unde întâlnește foarte mulți oameni. Vedeta iubește ceea ce face, însă spune că sunt și unele ”neplăceri” care vin la pachet cu faptul că este persoană publică.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică de petrecere nu poate înțelege de unii petrecăreți stau pe live în timp ce ea cântă, în loc să se bucure de atmosferă și de voie bună din toate punctele de vedere.

„E o meserie superbă, îmi place tot! Pot doar să adaug că iubesc evenimentele unde lumea se distrează fizic, nu virtual.

ADVERTISEMENT

Eu înțeleg tehnologia… dar când ai în față un artist pe care îl iubești, îl filmezi puțin și apoi te distrezi și trăiești momentul.

Sunt oameni care sunt pe live de când încep să cânt și până termin programul. Și îmi pare rău că unii numesc asta distracție.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea să aibă un sentiment real când pleacă de acolo, nu doar o amintire virtuală. În rest, mulțumesc lui Dumnezeu că pot face oamenii fericiți”, a explicat Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, pasionată de ceea ce face

Carmen de la Sălciua este pasionată de ceea ce face, dovadă că are agenda plină în preajma sărbătorilor de iarnă. Vedeta are spectacole inclusiv în ziua de Crăciun și de Anul Nou, declarând că este liberă numai în Ajun.

ADVERTISEMENT

„În Ajun și a doua zi suntem cu familiile noastre”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, la începutul anului următor cântăreața pregătește o surpriză plăcută pentru fanii săi. Este ceva cu totul special și diferit.

ADVERTISEMENT