Life

Carmen de la Sălciua, revoltată după ce nunta la care urma să cânte a fost anulată: “Nu accept să fiu tratată cu neseriozitate”

Carmen de la Sălciua a răbufnit după ce nunta la care urma să cânte a fost anulată. Ce anunț a făcut cântăreață după această întâmplare.
23.08.2023 | 23:10
Carmen de la Salciua revoltata dupa ce nunta la care urma sa cante a fost anulata Nu accept sa fiu tratata cu neseriozitate
Carmen de la Sălciua este o artistă solicitată la evenimente. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta la care Carmen de la Sălciua urma să cânte, împreună cu trupa, a fost anulată, iar vedeta a răbufnit. Cântăreței nu i-a venit să creadă că a fost pusă într-o asemenea situație.

Carmen de la Sălciua, enervată la culme după ce nunta la care trebuia să cânte a fost anulată. Vedeta ajunsese deja la locul evenimentului

Cântăreața este foarte solicitată la evenimente și are grijă, de fiecare dată, să fie prezentă la timp la ele și să-i facă pe invitați să se simtă bine. Din păcate, artista a avut parte de o experiență neplăcută, chiar în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a fost chemată să cânte la o nuntă, însă evenimentul a fost reprogramat. Ceea ce a deranjat-o pe vedetă a fost faptul că mirii nu au anunțat-o de schimbare, ci a aflat din altă parte.

Astfel, artista și trupa ei au ajuns la sala de evenimente, acolo unde au aflat că nunta nu mai are loc. Revoltată de această întâmplare, Carmen de la Sălciua a răbufnit pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Nu fac story că sunt prea nervoasă! Nervoasă pe neseriozitatea oamenilor! O sală de evenimente, o cofetărie și eu și toată formația mea… stăm după niște miri care au mutat și au reprogramat nunta… iar acum ce credeți? Nici nu o mai țin… dar nici nu au anunțat! Am aflat și eu din alte părți!”, a scris cântăreața de muzică de petrecere pe Instastory.

Carmen de la Sălciua, anunț important pentru cei care o cheamă la evenimente

Cu această ocazie, cântăreața a ținut să facă o precizare importantă pentru cei care au chemat-o să cânte la diverse evenimente. În cazul în care vor să reprogrameze evenimentul respectiv, avansul pentru acea dată va fi plătit din nou.

ADVERTISEMENT

“Odată cu acest eveniment neplăcut…vă anunț că nunțile care vor mai veni… și vor dori să se reprogrameze din cauza unor probleme de ei știute… vor plăti din nou avansul pentru data dorită!, a mai spus vedeta în aceeași postare.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua, revoltată după ceea ce i s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua este serioasă și face tot posibilul să ajungă mereu la timp și să-și respecte cântările. Din acest motiv, vedeta cere seriozitate de la cei care o cheamă. Deși știe că meseria sa este solicitantă, artista nu poate tolera astfel de situații din partea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar și au îmi respect programul, și eu sunt punctuală, și eu anunț și comunic… nu dau bir cu fugiții! Eu sunt un artist serios, la fel ca toți băieţii mei!

Ne stresăm să ajungem la timp că așa e frumos…ne dăm peste cap, dormim şi mâncăm pe unde apucăm… Venim să vă facem nunta frumoasă! 

Nu mă plâng, asta îmi e meseria, dar nici nu accept să fiu tratată cu neseriozitate! Ești om cu mine, SUNT OM CU TINE!”, a încheiat ea.

ADVERTISEMENT