Life

Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la un eveniment: ”M-am simțit în pericol”

Carmen de la Sălciua (33 de ani) a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din cariera muzicală. Cântăreața a fost în pericol în urmă cu ceva vreme.
11.04.2022 | 23:23
Carmen de la Salciua amenintata cu cutitul la un eveniment Mam simtit in pericol
Carmen de la Sălciua, în pericol la un spectacol. Ce a pățit cântăreața de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă de muzică de petrecere a fost amenințată la un eveniment unde cânta. Frumoasa brunetă a simțit că este în pericol, mărturisind abia acum prin ce a trecut atunci când făcea primii pași în această industrie.

Carmen de la Sălciua, în pericol la un spectacol. Ce a pățit cântăreața de muzică de petrecere

Carmen de la Sălciua se numără printre artistele apreciate și foarte căutate pentru diferite evenimente. Vedeta este conștientă de acest aspect, chiar dacă cunoaște riscurile pe care le are meseria, mai ales că e femeie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, a fost singura situație în care a simțit că viața îi este pusă în pericol, interpreta de muzică de petrecere mărturisind că ulterior a primit foarte mult respect din partea oamenilor.

„M-am simțit în pericol chiar la începutul carieri mele, eram la un eveniment și cineva a venit, un domn, printre dedicațiile pe care le primeam, a venit să-i cânt o anumită melodie, și i-am zis că imediat, doar să termin melodia pe care o cântam.

ADVERTISEMENT

În acel moment am simțit la gât ceva rece, era un cuțit. Cred că atunci a fost momentul în care am zis dacă lucrurile mai continuă așa, iar lumea merge în direcția asta, nu știu ce va fi cu muzica.

A fost singura situație de acest gen. M-a ferit Dumnezeu și nu mi s-a întâmplat nimic. Asta a fost la începutul carierei, dar după ce mi-am construit un nume, oamenii, peste tot pe unde am fost, mi-au oferit respect”, a declarat solista în emisiunea În oglindă, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, adevărul despre compromisurile făcute

Întrebată de prezentatorul Mihai Ghiță dacă a făcut compromisuri de-a lungul anilor în carieră, Carmen de la Sălciua a spus adevărul. Bruneta susține că i-au fost cerute compromisuri, dar a mers mai departe, nu le-a dat curs.

Cântăreața de muzică de petrecere a știut mereu că va ajunge departe dacă va munci și va evolua pe forțele proprii, asta pentru că are studii în domeniu și foarte multă ambiție.

ADVERTISEMENT