Life

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou împreună? „Vor locui la același hotel”

15.12.2020 | 12:29
Carmen de la Salciua si Culita Sterp din nou impreuna Vor locui la acelasi hotel
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou împreună? Sursa foto: b1.ro
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat în urmă cu doi ani, însă acum vor fi din nou împreună, pentru prima dată de la despărțire. Deși fanii au bănuit că între ei s-a reaprins flacăra, amândoi au negat că ar forma din nou un cuplu, iar acum petrec Crăciunul împreună. 

Nu este vorba despre o împăcare în adevăratul sens al cuvântului, ci doar de o colaborare profesională. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor urca pe aceeași scenă cu ocazia sărbătorilor, însă nu în România, ci la o petrecere din Londra.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va avea loc chiar în prima zi de Crăciun, iar cei doi interpreți au acceptat să apară împreună pe aceeași scenă și să cânte.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, din nou împreună?

Carmen  de la Sălciua va petrece Crăciunul alături de fostul soț, Culiță Sterp, după ce au acceptat să apară împreună pe aceeași scenă și să facă senzație cu melodiile lor. Unul dintre organizatorii evenimentului a dezvăluit că au existat numeroase negocieri, dar și sume considerabile puse în joc.

ADVERTISEMENT

Se pare că vor fi destul de apropiați unul de altul, din moment ce vor sta la același hotel, dar în camere diferite.

„Nu doar că vor face atmosferă cu melodiile pe care le au, ci vor cânta și împreună. A fost multă muncă de lămurire, Culiță a fost mai sceptic, dar Carmen de la Sălciua a acceptat imediat să petreacă Crăciunul cu el, pe scenă. Vor locui la același hotel, în camere separate, cel puțin teoretic, dar apropiate”, a dezvăluit organizatorul respectiv pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, cântăreața a simțit nevoia să clarifice situația pentru ca fanii ei să nu creadă că cei doi vor forma din nou un cuplu și că nu este nimic neobișnuit să împartă scena de sărbători.

„Viața profesională  e viața profesională și cu siguranță au existat și vor mai exista conjuncturi de genul acesta”, a explicat vedeta pe contul de Instagram

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, cei doi au fost văzuți în Cluj discutând diverse chestiuni legate însă de cariera lor artistică. Niciunul dintre ei nu a confirmat împăcarea, mai ales după divorțul presărat cu scandal de care au avut parte. Se pare că cei doi au făcut pace și vor avea o relație strict profesională.

Carmen de la Sălciua a fost împreună cu Cosmin Isăilă

La câteva luni de la despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a fost împreună cu Cosmin Isăilă, care a ajutat-o foarte mult, după cum a declarat chiar ea pentru aceeași sursă.

„După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, spunea vedeta la momentul respectiv.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat după un an, iar Cosmin Isăilă a explicat motivele care au dus la această ruptură neașteptată pentru showbiz-ul românesc.

„Da, din păcate, ne-am despărțit… Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume. Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație… Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele săptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit…”, mărturisea acesta.

 

ADVERTISEMENT