Life

Carmen Grebenișan, adevărul despre începutul relației cu Alex Militaru: ”Era un băiat mai petrecăreț”

Carmen Grebenișan a spus adevărul despre începutul relației cu Alex Militaru. Se pare că vedeta a stat pe gânduri înainte de a lua o decizie.
17.12.2023 | 15:07
Carmen Grebenisan adevarul despre inceputul relatiei cu Alex Militaru Era un baiat mai petrecaret
Carmen Grebenișan, adevărul despre începutul relației cu Alex Militaru. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan și Alex Militaru sunt împreună de ani buni. Cei doi s-au și căsătorit și se înțeleg de minune. Adevărul este însă că începutul relației lor nu a fost unul chiar atât de simplu.

Carmen Grebenișan, adevărul despre începutul relației cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru se completează reciproc. Soțul vedetei a fost alături de ea și a susținut-o de acasă pe când era la Survivor România. Iar reîntoarcerea în România a fost una cu adevărat memorabilă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește începutul relației celor doi, se pare că lucrurile nu au fost atât de ușoare. Carmen Grebenișan și Alex Militaru erau prieteni, însă exista teama ca relația dintre ei să nu se strice.

Invitată la podcast-ul lui Jorge, Carmen Grebenișan a vorbit într-un mod cât se poate de deschis. Ea a recunoscut faptul că își dorea siguranță. Iar la acea vreme, actualul ei soț era o fire destul de petrecăreață.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, asta genera puțină teamă. Chiar și așa, comunicarea a fost cea care i-a ajutat pe cei doi. Fosta Faimoasă de la Survivor România spune că ambii s-au înțeles și au discutat despre anumite aspecte din viața lor înainte de a fi împreună.

“Femeile au nevoie de siguranță înainte de orice. În momentul în care am ales să fim împreună, că adevărul e că am ales… Alex era un băiat mai petrecăreț, așa, și mie îmi era un pic teamă că deși și eu sunt o fată petrecăreață, și acum sociabilă…(…)

ADVERTISEMENT

Ne-am înțeles unul pe celălalt. Am știut ce greșeli face celălalt pentru că noi am discutat și despre lucrurile poate mai întunecate, ale lui sau ale mele, înainte să fim împreună și înainte poate să ne gândim că suntem împreună”, a povestit aceasta.

Vedeta se temea de o relație cu actualul ei soț

Carmen Grebenișan și Alex Militaru se temeau însă că deși se înțeleg bine ca prieteni, ca iubiți ar putea fi diferit. Și se pare însă că temerile nu și-au avut rostul, după cum recunoaște ca vedeta.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au și căsătorit între timp, iar dincolo de faptul că sunt iubiți, sunt buni prieteni. Se înțeleg de minune, împart problemele împreună, iar ambii sunt extrem de fericiți și pot discuta despre orice.

„Nu știam dacă o să ne înțelegem la fel de bine ca iubiți. Mai vorbeam de probleme eu cu el, el cu mine și am zis că oare ce s-ar întâmpla dacă am fi împreună, dacă ar funcționa.

Era o relație, într-adevăr, de prietenie, dar nu se ducea în zona asta și eu nu eram foarte sigură dacă aș vrea cumva să schimb asta pentru că m-am gândit că s-ar schimba prietenia, dar din contră, că e și mai fain…”, i-a mai povestit lui Jorge fosta participantă de la Survivor.

ADVERTISEMENT