Life

Carmen Grebenișan s-a gândit la divorț la Survivor România: ”Îmi imaginam că și-a refăcut viața”

Carmen Grebenișan dezvăluie că s-a gândit la divorț la Survivor România. Vedeta a luat în calcul faptul că soțul ei și-ar fi refăcut deja viața.
19.06.2023 | 10:10
Carmen Grebenisan sa gandit la divort la Survivor Romania Imi imaginam ca sia refacut viata
Carmen Grebenișan s-a gândit la divorț la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a petrecut aproape jumătate de an la Survivor România. A stat departe de soțul ei, Alex și au fost momente în care s-a gândit chiar și la divorț. De asemenea, vedeta a început să își facă numeroase scenarii.

Carmen Grebenișan s-a gândit la divorț la Survivor România

Carmen Grebenișan a fost la un pas distanță să câștige Survivor România. Vedeta a rezistat cu brio în Republica Dominicană și avea toate șansele să ajungă în marea finală. Între Andrei Krișan și Dan Ursa s-a dat însă marea luptă.

ADVERTISEMENT

Deși de la distanță nu părea nimic în neregulă însă, Carmen Grebenișan recunoaște că a trecut prin numeroase stări în Republica Dominicană. Vedeta se gândea deja la divorț și mai mult de atât, a luat în calcul faptul că Alex, soțul ei și-ar fi refăcut viața.

Faimoasa povestește că deja acceptate că Alex ar fi cu altcineva. De asemenea, ea era conștientă că o persoană nu ar putea să stea despărțită de partenerul sau partenera ei atât de multă vreme. Se pare că lipsa comunicării a afectat-o enorm pe aceasta.

ADVERTISEMENT

”Eu deja în mintea mea eram: Ok, o să accept dacă Alex e cu altcineva pentru că e de la sine înțeles că dacă stai așa de mult timp despărțită de un om, poate se mai creează situații, prietenii, apropieri involuntare și viața vine cu ce vine ea. (…) La modul ăla am înnebunit, adică la modul ăla mă gândeam, îmi făceam scenarii și deja acceptam”, a povestit Carmen Grebenișan în podcastul Jungla lui Kamara.

Vedeta își imagina că Alex și-a refăcut viața

Anterior, în cadrul unei alte emisiuni, vedeta a vorbit despre același subiect. Aceasta susține că doar o lună de zile a fost totul bine. Mai apoi, când timpul a trecut, au urmat niște etape ”super ciudate”.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a dezvăluit la Pro Tv că din cauza lipsei de comunicare simțea că nu mai e căutată de soțul ei. Deși ambii aveau încredere unul în celălalt, acest lucru nu a oprit-o însă pe vedetă să își facă numeroase griji.

”Au fost niște etape super ciudate. (…). La două luni, am început să am niște scenarii foarte ciudate și total nereale, dar acolo păreau autentice. Îmi imaginam că deja și-a refăcut viața.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de încredere că noi avem încredere unul în altul, doar că, pur și simplu, necomunicând ai impresia că nu te mai caută”, mai povestea Carmen Grebenișan la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT