Life

După ce a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa a făcut cel mai surprinzător anunț: ”Sunt norocos să fac asta”

Ce urmează să facă Dan Ursa după ce a luat trofeul de la Survivor România 2023. Fostul Războinic este o persoană binecuvântată.
28.05.2023 | 19:19
Dupa ce a castigat Survivor Romania 2023 Dan Ursa a facut cel mai surprinzator anunt Sunt norocos sa fac asta
Ce urmează să facă Dan Ursa după ce a luat trofeul de la Survivor România 2023. Fostul Războinic este o persoană binecuvântată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa a făcut cel mai surprinzător anunț. Concurentul spune că este norocos să facă asta. Despre ce este vorba și cât de fericit este că a ajuns acasă lângă familia sa.

Ce urmează să facă Dan Ursa după ce a luat trofeul de la Survivor România 2023. Fostul Războinic este o persoană binecuvântată

Dan Ursa a anunțat ce urmează să facă după ce a luat trofeul de la Survivor România 2023 și implicit premiul în valoare de 100.000 de euro. La această sumă considerabilă se adaugă și banii încasați pentru fiecare săptămână petrecută în junglă.

ADVERTISEMENT

A rezistat timp de 5 luni, perioadă pentru care a primit încă 21.000 de euro. Concret, fostul Războinic din Republica Dominicană este mai bogat cu 121.000 de euro, dar asta nu-l împiedică să se întoarcă la vechiul loc de muncă.

Mai exact, va fi din nou director zonal de vânzări în orașul Cluj-Napoca, acolo unde locuiește cu soția sa, Corina, și cu fiica lor, Sophie. Bărbatul a luat această decizie pentru că adoră ce face în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

„Da, urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce îmi place”, a mărturisit Dan Ursa, câștigătorul de la Survivor România 2023, în urmă cu puțin timp pentru publicația click.ro.

Conform jurnaliștilor de la obiectiv-sm.ro, învingătorul competiției sportive din Republica Dominicană lucrează la Makhita România. Este vorba de o companie care vinde și comercializează motoare electrice.

ADVERTISEMENT

Dan Ursa, pregătit pentru un alt reality show?

Dan Ursa a fost întrebat dacă ia în calcul să mai participe la o emisiune similară cu Survivor România și nu a ezitat să spună „Da”. Câștigătorul premiului de 100.000 de euro este pregătit pentru un alt reality show.

Fostul concurent din Republica Dominicană adoră provocările și tot ce înseamnă ieșirile din zona de confort, de aceea ar accepta imediat o altă ofertă. Până atunci însă va petrece cât mai multă vreme cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că am aterizat doar de câteva ore, cred că încă nu realizez ce impact major a avut emisiunea aceasta asupra mea”, a mai spus Dan Ursa, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT