Life

Carmen Harra dă verdictul de care se tem politicienii! Veste proastă și pentru români, fix înainte de alegeri

Carmen Harra împarte vești proaste pentru toată lumea: atât pentru alegători, cât și pentru cei aleși! Previziunile sunt sumbre!
27.04.2024 | 22:25
Carmen Harra da verdictul de care se tem politicienii Veste proasta si pentru romani fix inainte de alegeri
Carmen Harra, previziuni despre viitorul României. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Harra n-are vești prea bune legate de anul electoral 2024 și ce va urma după ce ștapilăm cine vrem să ne conducă pentru niște ani de-acum încolo.

Carmen Harra, vești proaste în anul alegerilor

Potrivit previziunilor făcute de românca stabilită de ani buni în America, peste tot în lume unde au loc alageri în acest an se simte valul schimbării. Nici România nu e departe de trendul debarasării alegerile tradiționale, făcute de zeci de ani.

ADVERTISEMENT

În opinia ei, vom avea parte de surprize colosale la lungul șir de alegeri. Carmen Harra spune că în cazul în care există cineva care s-ar gândi la influențarea sau măsluirea alegerilor, ar ieși urât peste tot în lume. Carmen prevede o revoltă uriașă dacă nu se va respecta dorința alegătorilor.

Harra îi avertizează pe politicienii din România că nu trebuie să se culce pe-o ureche, deoarece socoteala de la partide nu se va potrivi cu cea de la urnele de vot. Tot Carmen Harra vine cu vești proaste și pentru românii de rând.

ADVERTISEMENT

Și anume, prezicătoarea susține că ne apropiem încet și sigur de o mare recesiune, așa că din punct de vedere economic ne așteaptă vremuri complicate.

„Dacă se merge tot pe ce a fost, va exista o explozie în multe părți ale lumii”

„Anul ăsta vine cu surprize, cu lucruri care s-au mai întâmplat într-un mod total incredibil. Participarea va fi mai mare decât s-a crezut a românilor de pretutindeni. N-o să-ți vină să crezi, dar influența votului românilor o văd.  Va fi dată de Diaspora. Diaspora, fiind în număr foarte mare, răspândită peste tot…

ADVERTISEMENT

E număr impresionant de români. În comunitatea mea, numai la una din biserici sunt 40.000 de români. Vorbim de sute de mii de români numai într-o parte a Floridei.

Totul e ca alegerile să nu se măsluiască. Dacă se măsluiesc, iese o revoluție mondială. Dacă se merge tot pe ce a fost, va exista o explozie în multe părți ale lumii”, a declarat Carmen Harra la emisiunea Online Story de la WowNews.

ADVERTISEMENT