Life

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România. Criza economică bate la ușă

02.10.2020 | 19:12
Carmen Harra previziuni sumbre pentru Romania Criza economica bate la usa
Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre pentru țara noastră. Celebra specialistă în astrologie a susținut recent ce se va întâmpla cu România.

În plină pandemie cu noul coronavirus, astroloaga stabilită în Miami, Statele Unite, a făcut mai multe predicții neașteptate despre viitorul țării noastre.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când renumita specialistă în astrologie face astfel de dezvăluiri. Clarvăzătoarea a susținut că semnele unei posibile prăbușiri economice deja sunt unele foarte vizibile.

Carmen Harra a făcut previziuni foarte sumbre pentru țara noastră. Ce se va întâmpla cu România

Carmen Harra nu s-a oprit aici cu seria dezvăluirilor. Clarvăzătoarea din America a susținut că vor trece aproape două decenii până când un loc ca România să revină la un normal sperat de cetățeni. Criza cu noul virus și-a spus cuvântul și în ultimele zile, când au existat tot mai mulți bolnavi depistați. Se pare că lucrurile nu vor sta bine nici din punct de vedere economic.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra a oferit câteva detalii despre viitorul României. Specialista în astrologie în vârstă de 65 de ani a fost prezentă în cadrul unui show TV în care și-a susținut punctul de vedere.

Cunoscuta roșcată a susținut că ar putea fi vorba de o prăbușire economică pentru țara noastră. Totodată, momentul în care România va marca o revenire la un posibil normal este unul foarte îndepărtat, în viziunea acesteia.

ADVERTISEMENT

„Prăbușirea economică va fi bruscă. Nu se vede încă, dar ne va lovi, că va veni la anul, sau peste doi ani nu se știe.”, a susținut Carmen Harra, în cadrul intervenției sale dintr-o emisiune TV.

Fosta cântăreață devenită prezicătoare în SUA a făcut mai multe afirmații deloc de neglijat. Aceasta a mai subliniat faptul că persoanele care și-au pus banii deoparte nu vor avea de ce să își facă griji, în viitor.

ADVERTISEMENT
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru România. Criza economică bate la ușă
Carmen Harra a susținut că România e pe cale să pice într-o nouă criză economică

„Poporul român se va vindeca în următorii 18 ani. Abia atunci vom putea spune că suntem pe drumul ce bun, că liderii vor duce țara acolo unde trebuie.”, a mai susținut Carmen Harra, potrivit celor de la spynews.ro.

ADVERTISEMENT