News

Soția lui George Simion a născut. Liderul AUR are un băiețel: „M-ai făcut bogat”

Soția lui George Simion, Ilinca, a născut un băiețel. Primul mesaj al liderului Alianței pentru Unirea Românilor: „Un efort ireal”
24.04.2024 | 22:40
Sotia lui George Simion a nascut Liderul AUR are un baietel Mai facut bogat
Soția lui George Simion a născut. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Soția lui George Simion, Ilinca, a născut un băiețel. Anunțul a fost făcut, miercuri, de liderul AUR, care a devenit tată pentru prima dată. În septembrie anul trecut, cuplul anunța că așteaptă venirea pe lume a copilului.

Soția lui George Simion a născut. Primul mesaj al liderului AUR

Prilej de bucurie în familia lui George Simion. Partenera lui de viață a adus pe lume un băiețel, imediat după ce marți, 23 aprilie, liderul AUR și-a sărbătorit ziua numelui, de Sfântul Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În culmea fericii, având în vedere că Ilinca i-a dăruit cel mai frumos cadou, șeful AUR a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. Alături de o fotografie în care proaspăta mămică apare zâmbitoare, liderul formațiunii politice a publicat un mesaj emoționant:

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a scris liderul AUR pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, foarte mulți internauți l-au felicitat pe deputat, fiind publicate mii de comentarii la postarea acestuia. Inclusiv oameni politici din Alianța pentru Unirea Românilor au ținut să lase urări pentru proaspeții părinți.

„Felicitări, dragilor! Să vă trăiască și să vă bucurați de el și el de voi! Mare dar de la Dumnezeu! Slavă Lui!”, a transmis senatorul Claudiu Târziu. „Bine ați venit în lumea părinților! Să vă trăiască sănătos! Felicitări!”, este mesajul candidatului AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache.

ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit în 2022

George Simion și Ilinca Munteanu și-au unit destinele în august 2022. Nunta a devenit un eveniment de amploare, ajungând în atenția publică, după ce liderul AUR a invitat 10.000 de oameni, susținând că vrea să participe „toți românii”.

Petrecerea a fost organizată în localitatea Măciuca, din județul Vâlcea, fiind considerată drept un eveniment de PR politic. Ba chiar, politologii au comparat nunta lui George Simion cu cea a lui Corneliu Zelea Codreanu, șeful legionarilor.

ADVERTISEMENT

Românii care au vrut să vină la eveniment au fost aduși cu autocarele, Simion punând la dispoziția lor, gratuit, mijloacele de transport în comun. Invitații au avut acces pe bază de brățări și au purtat cămăși tradiționale.

 

 

 

ADVERTISEMENT