Life

Ce s-a ales de Carmen Maria Strujac, considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Cum arată la 72 de ani

Carmen-Maria Strujac este una dintre cele mai frumoase actrițe de pe scena românească, vedeta fiind recunoscută pentru rolul din „Haiducii lui Șaptecai”.
05.02.2022 | 17:21
Ce sa ales de Carmen Maria Strujac considerata una dintre cele mai frumoase actrite din Romania Cum arata la 72 de ani
Cum arată acum actrița Carmen-Maria Strujac, cea mai frumoasă artistă de la noi. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, Carmen-Maria Strujac a ajuns la venerabila vârstă de 72 de ani. În momentul de față este stabilită la Viena, după ce o vreme a stat în Italia.

Vedeta a părăsit România în anul 1980. O perioadă foarte lungă de timp a jucat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, în prezent fiind foarte activă în social media.

ADVERTISEMENT

Carmen-Maria Strujac este o prezență foarte discretă, dar atentă la comunitatea pe care o are în mediul virtual, acolo unde publică imagini vechi, cât și noi.

Cum arată acum actrița Carmen-Maria Strujac, cea mai frumoasă artistă de la noi

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București în anul 1970 și a jucat foarte multe roluri, alături de actori de renume, printre care se numără Florin Piersic.

ADVERTISEMENT

Artistul are numai cuvinte de laudă pentru actrița Carmen-Maria Strujac cu care a filmat o scenă romantică în filmul „Săptămâna nebunilor”, din anul 1971, regizat de Dinu Cocea.

Scena dintre cei doi s-a petrecut în mijlocul naturii, în creierul munților, unde au dat frâu liber pasiunii. Producția vorbește despre povestea de dragoste dintre Anghel Șaptecai (Florin Piersic) şi prinţesa fanariotă (Carmen Maria Strujac).

ADVERTISEMENT

Este vorba de cel de-al șaselea film din seria Haiducii, film care continuă aventurile din „Zestrea domniței Ralu”, de care Florin Piersic își amintește cu o bucurie imensă în suflet.

Vedeta a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Carmen-Maria Strujac, partenera sa din „Haiducii lui Șaptecai”, dar și ce promisiune i-a făcut acesteia după încheierea filmărilor.

ADVERTISEMENT

„Am zis «dacă-mi scapă asta, sunt boul neamului!». Și atunci te-am luat și tu ai spus: «Ați fost extraordinar, sunt atât de emoționată, ce frumos l-ați jucat pe nebunul ăsta».

Și am zis: «Păi, eu la nebuni mă pricep». Zic: «Nu vrei să mă conduci la gară?». M-a condus la gară. Știu că nu-ți face plăcere ce-ți spun, dar îmi face mie plăcere.

Atâta m-am pupat cu tine în gară că și-acum mă dor buzele. Ne-am despărțit greu și, când am ajuns la București, în capul meu nu erai decât tu”, a povestit Florin Piersic la „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Carmen Maria Strujac și Florin Piersic
Carmen Maria Strujac și Florin Piersic. Sursa foto: Facebook.com

Actrița Carmen-Maria Strujac are o fiică. E cântăreață de operă

Carmen-Maria Strujac are o fiică, Alexandra Coman, care este o cântăreață de operă extrem de cunoscută. Solista a cântat alături de nume grele precum José Carreras şi Placido Domingo.

În plus, soprana care a urmat mai multe cursuri de perfecţionare, spune că are foarte multe învăţături pe care le păstrează în suflet de la regretatul Luciano Pavarotti.

Alexandra Coman s-a întâlnit cu Michael Jackson și a semnat o colaborare inedită cu Sting. Soprana nu exclude posibilitatea ca în viitor să se reinventeze, asta pentru că pandemia i-a dat planurile peste cap.

ADVERTISEMENT