Life

Carmen Tănase a vorbit despre ce o sperie cel mai tare. “Nu mă tem nici de boală, nici de război”

Carmen Tănase a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de ce îi este cel mai tare teamă în această perioadă. Actrița avertizează asupra faptului că, foarte mulți oameni se vor lupta să supraviețuiască.
22.02.2022 | 12:32
Carmen Tanase a vorbit despre ce o sperie cel mai tare Nu ma tem nici de boala nici de razboi
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a fost mereu o femeie extrem de puternică și a reușit să treacă peste momentele grele din viața sa.

De curând, actrița a vorbit în cadrul unei emisiuni Tv despre ce o sperie cel mai tare în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba de război și nici de Covid, ci de facturile uriașe și prețurile care cresc.

Carmen Tănase a vorbit despre ce o sperie cel mai tare. “Nu mă tem nici de boală, nici de război”

Se știe că actrița Carmen Tănase este o persoană extrem de sinceră și spune mereu lucrurilor pe nume. Aceasta a vorbit fără ocolișuri la Antena 3 despre situația actuală din țara noastră.

“Nu mă tem nici de boală, nici de război, dar de facturi aș spune că mă tem. Prețurile au crescut aberant. Toate facturile care vin, prețurile la alimente, cumva nu se mai poate trăi. Cumva va fi foarte greu să supraviețuim.

ADVERTISEMENT

Și asta spun eu care sunt angajată la un teatru și am un salariu cât de cât acolo. Dar pensionarii? Mama mea are 1,630 de lei pensie, dar ea mă are pe mine care încă mai pot. Dar oamenii ceilalți?​”, a declarat Carmen Tănase la Antena 3.

Aceasta avertizează că în scurt timp cei mai mulți români se vor zbate să supraviețuiască. Multora le va fi imposibil să-și plătească facturile.

ADVERTISEMENT

“Criza asta nu are cum să fie temporară pentru că astea merg în cascadă. Va fi din ce în ce mai rău. Cel puțin niște ani de zile noi ne vom zbate să supraviețuim.

Răul a fost făcut deja. Doi ani practic planeta a fost pusă pe off. Totul a căzut. Între timp s-a scumpit energia, între timp s-a scumpit căldura, firmele se vor închide, oamenii vor fi dați afară, nu-și vor mai putea plăti facturile”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen Tănase și-a spus opinia și despre ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

“În alte părți văd că nu mai e niciun fel de problemă. Nu știu dacă vor renunța așa repede la certificatul ăsta care nu aduce niciun folos. Este un mijloc de a ține populația în șah”, a mai adăugat îndrăgita actriță.

ADVERTISEMENT