Life

Carmen Tănase infirmă zvonurile cum că ar avea COVID-19: „Nu am SARS – CoV – 2 și nu sunt antivaccinistă”

Carmen Tănase a infirmat zvonurile cum că ar fi infectată cu COVID-19, apărute recent în presă.
14.10.2021 | 22:39
Carmen Tănase infirmă zvonurile cum că ar avea COVID-19: „Nu am SARS – CoV – 2 și nu sunt antivaccinistă”
Carmen Tănase infirmă zvonurile cum că ar avea COVID-19: „Nu am SARS – CoV – 2 și nu sunt antivaccinistă” Sursa foto: Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre zvonurile cum că ar avea COVID-19. Actrița a ținut să pună capăt speculațiilor, exprimându-și părerea și despre vaccin.

Îndrăgita actriță a declarat, la emisiunea prezentată de Răzvan Dumitrescu, că nu este infectată cu coronavirus. Artista a mai spus că nu este împotriva vaccinului, așa cum s-a speculat.

Carmen Tănase infirmă zvonurile cum că ar avea COVID-19

Carmen Tănase a infirmat zvonurile potrivit cărora ar avea COVID-19, apărute recent în presă. Vedeta susține că informațiile apărute sunt false și că starea sa de sănătate este una bună.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că nu este „antivaccinistă convinsă” și că s-a testat ca să vadă dacă este infectată sau nu cu SARS – CoV – 2. Din cauza unor simptome de răceală au apărut aceste zvonuri în presă.

„Nu am nici SARS-CoV-2 și nu sunt nici antivaccinistă convinsă. E un fake news de la început până la sfârșit. Probabil că e și mare tristețe că nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

M-a sunat o prietenă să mă întrebe ce fac, cum mă simt și dacă am nevoie de ceva. Și am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat? Și a zis, păi, cum, am înțeles că ai COVID. Nu, nu am!

Foarte surprinzător pentru că eu vorbit cu presa. Oricine m-a întrebat, am răspuns. Să scrii fără să întrebi, să dai un telefon.

ADVERTISEMENT

Am sunat la acel post şi am rugat să dea dezmințire. Mă simt foarte bine. Dacă am nevoie de medicamente, mă descurc”, a transmis Carmen Tănase în cadrul emisiunii „Subiectiv”, la Antena 3.

În continuare, Carmen Tănase a mai spus că a avut, recent, un spectacol în aer liber, iar din cauza frigului a răgușit, lucru care i se întâmplă destul de des. Actrița s-a testat miercuri seară și a aflat că nu este infectată cu virusul provenit din China.

ADVERTISEMENT

„Am avut un spectacol afară, în aer liber, a fost destul de frig. Am răgușit. Mi se întâmplă frecvent când joc în frig. Am cam rămas fără voce. Mi-a curs puțin nasul. Imediat, am dat telefon la teatru, pentru că mai aveam două spectacole.

Pe vremea mea jucam și cu 40 temperatură, acum lucrurile s-au schimbat. S-au înlocuit două spectacole. Mi-am făcut test. A fost negativ. Mă bucur că e negativ, nu mai e nevoie de certificatul verde. Și dacă aș fi trecut prin boală, tot nu l-aș fi folosit”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Carmen Tănase despre vaccinarea anti-COVID

De-a lungul timpului, actrița a făcut mai multe declarații controversate în legătură cu pandemia de COVID-19. Vedeta a declarat, cu ceva timp în urmă, că nu este de acord cu vaccinarea sau cu certificatul verde.

„În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală (…)

Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma.

Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege. Până nu este lege o să mă lupt cu ei până în pânzele alb”, spunea Carmen Tănase la Antena 3, în urmă cu câteva săptămâni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri