Life

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu, totul despre relația lor. Cum a decurs cererea în căsătorie

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu foarte solid de aproximativ 18 ani. Artista și comentatorul sportiv au împreună și o fetiță, Ana, în vârstă de 13 ani.
29.10.2021 | 18:28
Carmen Trandafir si Emil Gradinescu totul despre relatia lor Cum a decurs cererea in casatorie
Carmen Trandafir și Emil Grădinescu, totul despre relația lor. Cum a decurs cererea în căsătorie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața și partenerul ei de viață au dat cărțile pe față și au vorbit despre relația lor, dar și cum a decurs cererea în căsătorie, care a venit la aproape 8 ani de când formau un cuplu.

Comentatorul sportiv și-a remarcat actuala soție în cadrul unei emisiuni TV, povestea lor de dragoste începând imediat în ciuda diferenței de vârstă de 14 ani dintre ei.

ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu și solista Carmen Trandafir au simțit o legătură puternică încă de la început, muzica fiind cea care i-a unit în clipa în care au mers la primele întâlniri.

Emil Grădinescu, despre începutul relației cu artista Carmen Trandafir

„Eu am remarcat-o pe doamna într-o emisiune de televiziune în care își etala picioarele. Anii au trecut, apoi ne-am întâlnit la un șprit, la o deschidere de restaurant.

ADVERTISEMENT

Vorbeam numai de muzica rock, de trei ori ne-am văzut, tot despre muzică am vorbit”, a dezvăluit Emil Grădinescu în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

În cadrul aceleași emisiuni, artista a mărturisit cum a decurs cererea în căsătorie, dar mai ales la cât timp a venit aceasta.

ADVERTISEMENT

„Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de 3 ani.

M-a șocat, m-am dormit două nopți, i-am cerut să mă lase să mă gândesc. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic.

ADVERTISEMENT

Și am zis «ce ți-a venit, ce-i cu tine, lasă-mă un pic». Și am stat și m-am gândit să fac nunta pentru petrecere.

Ne-am descoperit defectele, ni le-am acceptat și am zis să mergem mai departe. Mama l-a acceptat, am conviențuit în aceeași casă”, a spus Carmen Trandafir în show-ul moderat de Cătălin Măruță.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu, în ziua nunții
Carmen Trandafir și Emil Grădinescu, în ziua nunții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Emil Grădinescu, iubire după o perioadă lungă de suferință

Renumitul jurnalist sportiv s-a căsătorit cu cea care l-a făcut tată după o perioadă destul de lungă, asta pentru că a suferit enorm când fosta sa soție a încetat din viață.

Cel despre care se spune că este urmașul de drept al lui Cristian Țopescu a avut o relație amoroasă și cu regretata cântăreață Laura Stoica.

ADVERTISEMENT