Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu a comentat faza penalty-ului din Craiova – FCSB 0-3. „Am văzut explicațiile stelistului de Marius Avram”. Ce spun specialiștii FANATIK

Sorin Cârțu a dat de pământ cu Marius Avram, pe care l-a făcut stelist! Fostul președinte al Universității Craiova s-a enervat pentru explicațiile de la penalty-ul primit de FCSB.
29.01.2024 | 21:17
Cartu a comentat faza penaltyului din Craiova  FCSB 03 Am vazut explicatiile stelistului de Marius Avram Ce spun specialistii FANATIK
Cârțu a comentat faza penalty-ului din Craiova – FCSB 0-3. „Am văzut explicațiile stelistului de Marius Avram” Ce spun specialiștii FANATIK. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a enervat când a auzit explicațiile lui Marius Avram. Fostul președinte al Universității Craiova a contestat explicațiile fostului arbitru FIFA, care a considerat corect penalty-ul din care FCSB a deschis scorul în victoria cu 3-0 de pe Oblemenco.

Sorin Cârțu a pus tunurile pe Marius Avram după U Craiova – FCSB 0-3: „Stelist sau fecesebist, ce e”

Marius Avram, cel care analizează fazele de arbitraj la Digi Sport, a devenit inamicul numărul 1 pentru Sorin Cârțu. Legenda Craiovei Maxima consideră că fostul arbitru simpatizează cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„A fost o primă repriză influențată de două momente decisive. Ratarea lui Mitriță și apoi decizia lui Bîrsan. (n.r. – se dă penalty?) Eu nu vreau să fiu interpretat ca fiind subiectiv. Eu vreau să vad faza premergătoare pentru că mie mi s-a părut ofsaid la acțiunea premergătoare intrării în careu.

Eu nu aș fi dat penalty. Pentru că e o minge sărită din piciorul adversarului. Am văzut și eu explicațiile stelistului sau fecesebistului de Marius Avram.

ADVERTISEMENT

Dar e o minge sărită din picior în mână. E o mișcare firească a unui jucător care vrea să blocheze un adversar”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care se vede pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

În asentiment cu Marius Avram au fost și foștii arbitri internaționali Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu. Ambii consideră că brigada lui Marcel Bîrsan a procedat corect atunci când a dictat penalty pentru FCSB, în minutul 45, când Zajkov a jucat mingea cu mâna.

ADVERTISEMENT

„Văzând faza acum e decizie corectă pentru că apărătorul are brațul desfăcut și se duce cu mâna exact pe minge. Nu se duce mingea în mâna lui. Gestul pe care îl face, parcă vrea să dea un pumn la minge și i-l dă până la urmă”, a declarat Adrian Porumboiu.

„Și fără penalty, tot FCSB câștiga”

În schimb, invitații din studio sunt de părere că decizia e una controversată. „Eu nu aș fi dat pentru că nu e un act voit. Nu se duce Zajkov să oprească mingea spre poartă. Îi vine din picior în mână. Eu cred că și dacă nu se dădea penalty, nu se întâmpla nimic. Tot FCSB câștiga”, a spus Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt mai riguros când se dă un penalty. Trebuie să fie foarte clar. Lovește mingea cu mâna, dar mingea nu se duce nici spre poartă, nici la un jucător de la FCSB. Rămâne pe undeva pe acolo. Ușor acordat, dar asta nu schimbă rezultatul cu nimic”, a fos de părere Adi Ilie.

Sorin Cartu, ATAC DUR la Marius Avram, dupa FAZA CONTROVERSATA din U Craiova - FCSB 0-3

ADVERTISEMENT