Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu cere mărirea contractului selecționerului. „Mă gândesc la minim 500.000”

Edi Iordănescu și FRF sunt în negocieri pentru prelungirea contractului. Dacă Federația și-a exprimat dorința pentru continuitate, selecționerul a ezitat să ofere un răspuns concret.
24.11.2023 | 09:46
Cartu cere marirea contractului selectionerului Ma gandesc la minim 500000
Cartu cere prelungirea contractului lui Iordanescu. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a triumfat în calificările pentru Campionatul European 2024, și-a atins obiectivul și a terminat grupa pe primul loc. Echipa națională a oferit un spectacol de excepție pe Arena Națională, unde peste 50.000 de fani înflăcărați au susținut tricolorii antrenați de Edi Iordănescu.

Sorin Cârțu îl vrea în continuare pe Edi Iordănescu la națională

“Ar trebui să rămână Edi și după Euro. După mine, da. Edi a contribuit la un pot destul de mare care a venit acum, 10 milioane de euro. Ce înseamnă să spunem, să îi propui 10%, să își ia un contract de 500.000, poate și mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu faci o alegere greșită și ai și o continuitate. El a creat un grup și poate să implementeze și să aducă alți jucători pe filosofia lui. Care până la urmă se vede că este o filosofie care a fost câștigătoare”, a declarat Sorin Cârțu.

“Trebuie să rămână Edi, nu știu cine ar putea să răspundă cu nu la întrebarea asta”, a declarat Florin Gardoș, completat de Adrian Ilie: “A creat ceva, trebuie să continue, continuitatea este foarte bună”.

ADVERTISEMENT

România are cea mai bună apărare din grupă

Victoria cu Elveția nu numai că a consolidat calificarea României la EURO 2024, ci a și confirmat prestația de excepție a echipei în campania de calificare. Această reușită marchează o perioadă promițătoare pentru fotbalul românesc, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura parcursul echipei la turneul final.

Formația lui Edi Iordănescu a terminat campania cu 22 de puncte în 10 partide disputate. Ba mai mult, “tricolorii” au încasat doar 5 goluri și au terminat calificările cu cea mai bună apărare din grupă. România își așteaptă acum adversarele la tragerea la sorți pentru turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

“Dacă vii și îi spui că îi propui pe doi ani de zile, ai 20.000, îți dăm 25.000 sau 30.000, după mine îl jignești. Acum, discuțiile pe care le faci le faci pe baza unor rezultate pe care le-ai avut și ai altceva în mână. Mergi pe un echivalent, îi cunoști principiile, grupul știe principiile antrenorului.

La vremea respectivă a primit niște critici că de ce nu renunță la x sau y, uite că până la urmă rezultatele îi dau dreptate. Echipa când face rezultate, antrenorul are dreptate. Îl văd mergând mai departe, absolut logic”, a completat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cartu il vrea in continuare pe Iordanescu la nationala

ADVERTISEMENT