Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu știe de ce Andrei Ivan a fost huiduit de public. „E fragil emoțional! Se plătesc niște polițe”

Andrei Ivan simte presiunea publicului după evoluții nefaste în tricoul alb-albastru. Vedeta Universității Craiova a fost schimbată la pauza meciului cu Botoșani după 45 de minute neconvingătoare.
02.10.2023 | 15:45
Cartu stie de ce Andrei Ivan a fost huiduit de public E fragil emotional Se platesc niste polite
De ce L-A HUIDUIT PUBLICUL pe Andrei Ivan VERDICTUL lui Sorin Cartu U Craiova - Botosani 5-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a făcut scor pe teren propriu contra celor de la Botoșani. Oltenii au învins cu 5-1 grație unei reprize secunde de excepție. Prima repriză nu a fost una ușoară. Craiova a intrat cu 2-1 la pauză sub fluierăturile oamenilor aflați pe stadion.

Andrei Ivan, fluierat de către public

“Nu aș spune că a fost de la început. El, într-un fel simțind și debilitatea adversarului, a fost o primă repriză dominată de Universitatea Craiova, chiar dacă nu a fost diferență mare de scor.

ADVERTISEMENT

Tot meciul a fost la dispoziția echipei noastre. El a vrut să dea gol, el aici greșește. Nu poți indiviudal să îți rezolvi niște doleanțe de ale tale. El trebuia să lucreze în continuare cu colectivul.

Când ajungi în fața porții, dacă nu ai posibilitatea să șutezi, caută un coechipier și vezi tu după dacă ai din nou oportunitatea să aștepți altă fază. A intrat în niște faze de genul, a pierdut mingi favorabile și lumea l-a taxat”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a fost schimbat la pauza meciului Universitatea Craiova – FC Botoșani

Andrei Ivan a fost scos la pauză în duelul dintre Universitatea Craiova și Botoșani. Vedeta oltenilor a fost apostrofat de public, iar prestația sa din teren a lăsat de dorit. În locul său a intrat Markovic, o mutare care s-a dovedit a fi inspirată. Markovic a înscris pentru 3-1 în minutul 70.

“El nu e un tip foarte tare în interiorul lui, e opinia mea. Ca să poate să treacă peste. Aici îți trebuie și puțină nesimțire, să fii foarte puternic, să treci peste ce exprimă tribuna și să vii cu lucruri utile.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și cu Crețu, a arătat nu știu ce la public și a fost și el taxat. Ce s-a întâmplat la pauză au huiduit ceea ce au făcut ei doi, nu toată echipa. Noi am avut multe acțiuni în treimea adversă, dar au fost pierdute cu execuții superficiale.

 El trebuie să se ajute mult prin tărie, prin putere. Ivan este un fotbalist care mie îmi place ca atacant, are calități, dar calități bune găsești greu, cum e viteza. Dar el trebuie să înțeleagă cum să se folosească de viteza aceea. Ce s-a întâmplat cu publicul aseară. Au venit să plătească niște polițe în legătura cu ce s-a întâmplat cu echipa”, a completat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct, de la 10:30, în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ivan a fost tinta spectatorilor

ADVERTISEMENT