Life

Casa de vis care nu poate fi vândută. Valorează o avere, dar nimeni nu o poate cumpăra

Cum arată casa pe care nimeni nu o poate cumpăra. Multe persoane rămân de-a dreptul uimite atunci când ajung să vizioneze locuința.
27.02.2024 | 00:20
Casa de vis care nu poate fi vanduta Valoreaza o avere dar nimeni nu o poate cumpara
Cum arată casa pe care nimeni nu o poate cumpăra. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Piața imobiliarelor este plină de surprize. Prețul proprietăților oscilează constant și nu este de mirare că unii cumpărători au norocul de a pune mâna pe adevărate comori. Însă, din păcate, unii dintre ei întâmpină anumite probleme atunci când vor să le vândă, la rândul lor. Este și cazul unei femei care deține o casă scumpă, dar pe care nimeni nu o poate cumpăra.

Motivul pentru care nimeni nu poate cumpăra casa de mii de euro

În urmă cu câțiva ani, o femeie din Marea Britanie a crezut că a dat lovitura. Dorindu-și o proprietate care să îi satisfacă nevoile, aceasta a fost în căutarea unei case nu foarte spațioasă. După câteva luni de căutare, a reușit să devină proprietara ei.

ADVERTISEMENT

Femeia a plătit pentru locuința cu pricina 35.000 de euro. Cu toții știm că prețurile locuințelor cresc în funcție de zonă, de dezvoltarea urbană, dar și în funcție de alți factori. Însă, ceea ce s-a întâmplat în cazul femeii din Marea Britanie a fost de-a dreptul uimitor.

După câțiva ani, proprietatea femeii a ajuns să coste o avere. Mai exact, 600.000 de euro trebuie să scotă din buzunar cei care vor să se mute aici. Doar că procesul de cumpărare nu este deloc unul ușor.

ADVERTISEMENT

Multă lume ar crede că nimeni nu vrea să cumpere casa din cauza prețului exagerat. Ce-i drept, nu oricine își poate permite să plătească atât pentru o locuință. Însă, altele sunt aspectele care o fac de ”neatins”.

Femeia din Marea Britanie a cumpărat casa în anul 1987. Fiind proprietatea la care a visat mereu, a vrut să își pună amprenta asupra ei. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a început să își decoreze locuința cu fel de fel de obiecte.

ADVERTISEMENT

În prezent, artiștii filmează videoclipuri în locuința ”îndrăzneață”

Atunci când a început să pună obiectele decorative în casă, femeia habar nu avea că acestea vor deveni cel mai mare impediment pentru ea. Acum, casa nu poate fi vândută tocmai din cauza decorațiunilor.

Pe numele ei Mary Rose Young, femeia din Marea Britanie a aflat pe propria ei piele că nu multă lume rezonează cu stilul său. De-a lungul timpului, Mary a adus fel de fel de decorațiuni acasă, iar spațiul s-a transformat într-o casă de distracții pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Mary Rose vrea să scape de casă și a postat anunțul de vânzare pe zeci de site-uri de profil. Din păcate, nu a avut noroc. Cei care vin să vizioneze casa sunt destul de sceptici atunci când văd interiorul.

Femeia își asumă gafa și spune că nu s-a gândit niciodată că va ajunge în punctul în care va vrea să vândă casa. Ba mai mult, nici nu și-a închipuit că aceste decorațiuni vor fi un obstacol pentru ea.

ADVERTISEMENT