Life

Casa din județul Sibiu care e noua atracție în România. E unică, puțini știu de ea, cei care au văzut-o au rămas uimiți

O casă care se află în județul Sibiu, unică în România. Atrage turiștii ca un magnet, dar puțini o cunosc. Prin ce se caracterizează
06.05.2023 | 12:08
Casa din judetul Sibiu care e noua atractie in Romania E unica putini stiu de ea cei care au vazuto au ramas uimiti
Unde se găsește această casă în judetul Sibiu. Sursa foto: youtube, Sibiu Independent, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În județul Sibiu există o casă unică în România. Dacă o vei vizita, vei rămâne surprins de modul în care este construită. Turiștii care i-au trecut pragul au doar cuvinte de laudă și și-ar dori să locuiască aici pentru totdeauna, datorită design-ului special.

Casa unică din România. Se găsește în județul Sibiu și îi fascinează pe turiști

Pe Valea Avrigului, la poalele munților Făgăraș, vei găsi o casă…cu susul în jos. Îți va atrage privirea de la prima vedere și interesul de a pătrunde în interior. Își așteaptă cu drag oaspeții, care vor trebui să exploreze 200 de metri pătrați și nouă camere.

ADVERTISEMENT

În casa întoarsă de pe Valea Avrigului vei avea senzația că ești Spider-Man, fiindcă toate lucrurile sunt așezate întoarse. Oamenii care au fost deja aici și-au adus aminte de copilărie, fiindcă toate obiectele din înăuntru fac trimitere la acea perioadă.

”Foarte frumos. Îmi aminteşte de copilărie. Foarte mult mi-a plăcut cum este amenajată, cum sunt amenajate obiectele în interior”, a spus un vizitator pentru Observator. De altfel, pe lângă locuința construită cu susul în jos, iată la propriu, se află peisaje pe care nu ar trebui să le ratezi.

ADVERTISEMENT

Casa cu susul în jos, înconjurată de peisaje superbe și o fermă de cerbi

Reprezentantul casei întoarse, Leo Klingheis, precizează că în împrejurimi sunt o mulțime de locuri de cazare, parc de distracții, unde copiii se pot bucura de joacă, și se întâlnește și o fermă de cerbi și ciute. Vizitatorii sunt lăsați să le hrănească din palmă.

”Valea Avrigului este o vale largă cu multe locuri de cazare. Avem o fermă de cerbi, avem un parc de distracţie, deci turiştii care se cazează prin zonă găsesc cu siguranţă un weekend să-şi petreacă timpul”, a spus Leo Klingheis pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Copiii care au mers la ferma de cerbi și ciute s-au desprins cu greu de loc și s-au declarat foarte încântați. Unii chiar au învățat lucruri noi despre aceste animale cuminți și des întâlnite prin pădurile și prin zonele de munte din țara noastră.

”Foarte frumos, am învăţat foarte multe lucruri azi despre cerbi şi alte fiinţe”/ ”Am aflat că cerbilor le cad coarnele când se împung sau la câţiva ani şi le cresc câte o pereche nouă”, au spus copiii care au vizitat ferma de cerbi și de ciute de pe Valea Avrigului.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe lângă vizitarea peisajelor din împrejurime, turiștii pot face și drumeții. Se pot aventura pe cărările de munte și să respire un aer curat, la altitudine. Nu este exclus ca prin cale să mai întâlnească un animal sălbatic, inclusiv ursul. ”O zonă minunată, aer curat. Invităm cât mai multe persoane să viziteze lucrurile acestea”, au mai adăugat turiștii.

ADVERTISEMENT